Kako da VOLITE VAGE? Sa njima se NE FLERTUJE, jer će vas one OSVOJITI pre flerta!

Kako da VOLITE VAGE? Sa njima se NE FLERTUJE, jer će vas one OSVOJITI pre flerta!

3 новембра, 2021 Off By coki

Jedna od zabluda, kada je ovaj znak u pitanju – je njen neodoljiv osmeh i šarm. Nikad ne zaboravite da je ona apsolutno šarmantna i nasmejana sa svima, te da ako želite nešto više s njom, morate se svojski potruditi. Dakle, to što vam se nasmejala, ne znači da će biti vaša.

VAGA 

Venera, boginja ljubavi, otkriva najviše kako pristupamo vezama, romantičnim momentima i ljubavi. Njen položaj u znaku, kućama i njeni spekti, dakle, pokazuju kako i na koji način iskazujemo ljubav. Vaga je znak kojim vlada Venera, tako da je žena vaga u stalnoj potrazi za harmoničnim odnosima. U ljubavi, vaga traži ekvilibrijum, savršenu ravnotežu duha i tela, partnera koji će je obasuti papirnim srcima i svežim cvećem. Ona uživa kada je voljena i biće potpuno posvećena svom izabraniku.

Iako vage deluju smireno i pribrano, one mogu biti veoma užurbane i romantične kada su opuštene. Žena vaga ne igra igre kada voli. Vrlo su pažljive i ponekad bolno iskrene. Dakle, ovde nema igara, jer to ne bi bilo fer!

 

 

Da je kralj Solomom bio kraljica, svakako bi bio vaga. Žena vaga otelotvoruje pravičnost, pravdu i balans. Izuzetno su društvene i imaju dara za komunikaciju. Harizmatične su, zanosne i vrlo lako osvoje ljude oko sebe. U ženi vagi se ovaploćuje fantastičan miks racionalne logike i nestalne emocije. Uvek je otvorena za zdrav razum, logiku i dobronamerne savete za svoje greške, ali samo ako umete logično da joj ih ukažete.

Žena vaga sa svojim svevidećim i sveobuhvatnim pogledima na svet oko nje, ostvaruje snažnu vezu sa svojim partnerom, jer će u argumentima uvek videti i drugu stranu. Njena racionalnost i hladna logika savršeno su spremni da sagledaju problem iz svih uglova i da se uvek stave u poziciju drugih. Zato drugima može delovati da su one neodlučne, međutim, one samo sagledavaju sve uglove i mogu da se stave u svačiju poziciju.

Malo kom drugom zodijačkom znaku, ova sjajna osobina može da se pripiše. Potreban im je partner koji će im dati savet i podršku, a samim tim traže harmoničnu i snažnu vezu. Najviše se slažu sa blizancima i vodolijama.

MUŠKARAC VAGA U LJUBAVI 

Vaga muškarac je neko ko je pronašao tajnu savršene harmonije. Vrlo lako se zaljubljuje. Takođe, ne voli igre i ako vam kaže da će vas nazvati, onda možete biti sigurni da će vam telefon zazvoniti.

Tipičan muškarac vaga želi da zadovolji i da njega zadovolje. Seks ga ispunjava dvostrukim zadovoljstvom – i da daje i da prima. Željan je zavođenja, predigre, a možete čuti od njega i ponekad dirty talk. Šarmantan je u spavaćoj sobi, jednako kao i van nje. Prosto mu ne možete odoleti. Senzualan i sentimentalan ljubavnik. Očekujte da zateknete krevet posut laticama crvenih ruža, bocu najfinijeg šampanjca, dve savršene čaše pored kreveta i upaljene mirišljave sveće po čitavoj sobi.

Muškarac vaga oseća se kao kompletna ličnost jedino kada je u vezi i daće sve od sebe da to potraje. On ceni i gaji stabilnost i ravnotežu sa svojim partnerom. Nepristrasan i iskren, muškarac vaga uvek će se truditi da rečima ne povredi osobu pored sebe. Na sve moguće načine izbegavaće konflikte i sprovoditi mirnoću u svom životu. Objektivni su, fer i uvek u stanju da vide obe strane argumenta, baš kao i žena vaga. Ponekad se bori sa neodlučnošću i njegov strah da ne donese pogrešnu odluku može ga sprečiti u donošenju iste. Zgodni i šarmantni, pobraće mnoge uzdahe i poglede, gde god da se nađu.

Cilj romantičnog muškarca vage jeste da zadovolji svog partnera u svakom pogledu. On će staviti partnerova zadovoljstva pre svojih, što ga čini idealnim ljubavnikom. Onaj ko prepozna tu njegovu vrlinu, svakako će biti nagrađen i to više puta.

Najviše se slažu sa blizancima, vodolijom, strelcem i lavom.

 

 

SAVET

Vage su veoma romantične i uživaju u intimnim momentima. Oni koji se zaljube u vagu, svakako traže idealnog partnera. One sanjaju da imaju jakog, ambicioznog, izuzetnog i uspešnog partnera. Još jedan savet: vage nikako ne tolerišu agresivnost ili tenziju. Pre će sedeti i ćutati nego se raspravljati. Nemojte ih uvlačiti u bilo kakvu raspravu tokom prvog sastanka.

NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2