HOROSKOP za UTORAK 09. novembar 2021. godine: Blizance čeka POVOLJAN POSLOVNI DAN, Rak želi da IZAĐE IZ VEZE, Jarac će da OSVOJI SIMPATIJU!

HOROSKOP za UTORAK 09. novembar 2021. godine: Blizance čeka POVOLJAN POSLOVNI DAN, Rak želi da IZAĐE IZ VEZE, Jarac će da OSVOJI SIMPATIJU!

30 октобра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Novi splet okolnosti vodi do dobrih promena na ovom polju. Sudbina vam je danas naklonjena. Sve više se približavate osobi koja deluje kao neočekivan izbor partnera za vas. Moguća je povišena temperatura.

 

 

BIK

Vaš posao vam sve više stvara pritisak i imate utisak da ste konačno spremni za promene. Pred vama je period u kojem ćete biti spremni da sa voljenom osobom planirate veće promene vezane za budućnost. Dobro zdravlje.

 

 

BLIZANCI

Pred vama je dobar dan za posao. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne promene. Ako ste zainteresovani za nova poznanstva, mogli biste da imate neki nov susret danas. Odlično se osećate!

 

 

RAK

Možete da očekujete povoljne okolnosti kada je z pitanju vaš posao. Očekuje vas dobar dan. Imate šanse da započnete vezu sa osobom koja će pokazati da je spremna za nešto ozbiljno sa vama. Potrudite se da stvarate zdravije navike.

 

 

LAV

Vaša komunikacija sa kolegama postaje sve bolja. Vremenom ćete uspeti da ostvarite sasvim pozitivnu atmosferu u kolektivu. Želite da izađete iz veze kojom više niste zadovoljni. Bez problema sa zdravljem!

 

 

DEVICA

Poslovna atmosfera postaje sve bolja i veoma ste zadovoljni zbog toga. Očekuje vas povoljan period za posao. Osećate veliku dozu straha kada je u pitanju šansa da se upustite u novu vezu. Želudac vam je osetljiv.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2