HOROSKOP za ČETVRTAK 04. novembar 2021. godine: Jarac danas SREĆAN, Vodoliju očekuje NOVA VEZA, Ribe maštaju o ZAJEDNIČKOM ŽIVOTU!

HOROSKOP za ČETVRTAK 04. novembar 2021. godine: Jarac danas SREĆAN, Vodoliju očekuje NOVA VEZA, Ribe maštaju o ZAJEDNIČKOM ŽIVOTU!

30 октобра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Važno je da se dobro organizujete kako biste sve stigli na vreme. Na poslovnom polju možete imati dosta obaveza. Nedostaje vam vaša sloboda i želite promene. Moguć je prekid veze uskoro. Migrena vas muči.

 

 

BIK

Pred vama je jako povoljan dan za promene na polju posla. Ako ste planirali prelazak na drugo radno mesto uspećete. Očekuje vas dobar period za ljubav. Zadovoljni ste mirnom situacijom. Podložni ste prehladi.

 

 

BLIZANCI

Veoma ste uporni i uradićete sve ono što možete kako biste došli do željenih rezultata na polju posla. Možete da očekujete novo poznanstvo koje će vam na ljubavnom polju biti od velikog značaja. Osetljiva pluća.

 

 

RAK

Očekuju vas pozitivni preokreti kao i šansa da ostvarite unapređenje na poslovnom polju. Posvetite se voljenoj osobi i vašem odnosu koji treba da se menja na neki način. Krvni pritisak vam varira.

 

 

LAV

Ukoliko se bavite privatnim poslom, moguće je da ćete imati priliku za pokretanje nove saradnje. Vaš odnos sa osobom do koje vam je stalo može da bude veoma poseban. Spremni ste za pravu ljubav. Prijala bi vam veća aktivnost.

 

 

DEVICA

Ako se bavite prodajom nekretnina, povoljan vam je dan da ostvarite neki veći uspeh. Možete da očekujete da ćete sa voljenom osobom rešiti manje nesuglasice i da će vam odnos krenuti na bolje. Pazite na ishranu.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2