VODOLIJA: Brine samo o onim ljudima koji stoji PORED NJE, za one ljude IZA NJENIH LEĐA ona NEMA VREMENA!

VODOLIJA: Brine samo o onim ljudima koji stoji PORED NJE, za one ljude IZA NJENIH LEĐA ona NEMA VREMENA!

29 октобра, 2021 Off By coki

Vodolija ja uvek nasmejana i svim dobrim ljudima dobra je prijateljica.

DIVNA PRIJATELJICA

Vodolija je neko ko je spreman uvek da sasluša i da bude divna prijateljica. Njoj nije ništa teško da uradi ukoliko će tako usrećiti nekoga u svom životu. Prepuna je razumevanja i zbog toga je osoba koju bi apsolutno svako poželeo da ima u svom životu bez sumnje. Ona ne odustaje od prijateljstva i svesna je da se mora boriti do krajnjih granica kako bi nešto zaista trajalo. Za nju se zaista vredi boriti kako bi je upoznali i imali pravog prijatelja u svom životu. Ma koliko delovala distancirano, ona ceni trud i kada je nekome zaista stalo do toga da je ima u svom životu. Samim tim, ne očekujte da ćete njenu pažnju osvojiti tako lako, već uz pomoć mnogo većeg truda i zalaganja. Ona nije za svakoga, a niti svako treba da je ima u svom životu i voli.

UVEK NASMEJANA

Vodolija je večiti optimista. Ona u svemu lošem u svetu vidi nešto dobro. Ne pokušavajte da u njen svet unesete mračne i tamne boje. Ona je svetlost na kraju tunela i neko ko će i u najtežim situacijama da uliva nadu u bolje sutra. Zaslužuje svu sreću ovoga sveta i da uvek bude nasmejana kao nikada do sada. U svom životu uvek mudro bira prave ljude sa kojima će deliti svoju sreću.

 

 

Osećajna je i brižna, međutim, u životu joj nisu potrebni ljudi koji mrače i koji nisu optimisti kao ona. Ukoliko je imate u svom životu, naučite da je cenite i čuvajte je. Budite sigurni da kraj nje nikada nije dosadno i uvek je spremna na sve zbog Vašeg osmeha. Ona je savršena i posebna u svakom smislu. Ukoliko joj pružite poštovanje i ljubav, uzvratiće duplo više. Ona vredi više od suvoga zlata!

Стране: 1 2