Neko bitan

Žena BIK ne zna za GRANICE kada su u pitanju stvari koje bi URADILA za one ljude KOJE VOLI!

Bik je znak zodijaka koji ima najveće srce i najbolju dušu. Takva je i žena Bik.

 

 

Njene emocije su nežne, tople i neprevaziđene. Ona je žena koju vredi imati kraj sebe i čuvati je sa svim svojim moćima. Inače je jako strpljiva, ali i izuzetno tvrdoglava. Sa njom je teško izaći na kraj zbog te njene osobine, koja je ustvari kako astolozi smatraju, velika vrlina. Ne dozvoljava svakome da se meša u njene odluke niti mišljenja. Jer ona je vrlo dobro razmislila o svemu i zna šta želi, ali i kako da to dobije. Ona ne zna za granice kada su u pitanju stvari koje bi uradila za ljude koje voli. Porodica joj je uvek na prvom mestu i nikada ne bi učinila ništa što bi ugrozilo njihovu sigurnost i sreću. Spremna je čak i da se odrekne svoje sreće kako bi udovoljila ljudima do kojih joj je stalo. Njena dobrota je skoro velika kao i ona, anđeoska.

 

 

Snažna i pouzdana, žena Bik je prva kada dođe do ubiranja plodova vrednog rada.

 

Ljubitelji su svega što je dobro i lepo i veoma često će biti okružene materijalnim zadovoljstvima. Žene rođene u znaku Bika su veoma senzualne i taktilne. Dodir im je veoma važan kako u poslu tako i u romansi. Tvrdoglavost je osobina koja je tera da stvari istera do kraja, kako bi sve bilo po standardima. Veoma su kreativne i uživaće u činjenici da prave stvari sopstvenim rukama. Bik po samom svom nazivu ukazuje na pravu prirodu ovog znaka. Kao zemljani znak, on je opterećen svojom sigurnošću, pa samim tim i zaštitom kuće i porodice od negativnih uticaja.

 

 

Oni su odlični u stvaranju novca i imaju tendenciju da svojim idejema i planovima najefektivnije zarade, štede i investiraju novac. Bikovi su često poznati po svojoj tvrdoglavosti, ali se to takođe može protumačiti kao potpuna posvećenost izvršenju zadataka.

 

Jednom kada donesu odluku, retko skreću sa ucrtanog puta, ljubavne veze ili posla.

 

To ih čini odličnim radnicima, jer ostaju dugo da rade dok god ne završe posao kako treba i odličnim prijateljima, jer su uvek tu, bez obzira na iskušenja i turbulencije u životu. Bika vodi planeta Venera, koja reprezentuje ljubav, privlačnost, lepotu i kreativnost. Tako je u prirodi Bika da bude odličan kuvar, zabavljač i umetnik. A sve što poseduje jedan tipičan Bik, poseduje i žena Bik.

 

 

Ona je odana, ponekad i previše, i ne voli iznenadne i neželjene promene koje će pokvariti život koji je brižljivo kreirala za sebe. Deo tela koji reprezentuje Bika je vrat i grlo. To znači da bi Bik trebalo da povede računa o ovim oblastima, više nego drugi znaci i nauči da kaže kada je potrebno, a ne da blokira energiju u ovom delu tela i tako prouzrokuje zdravstvene probleme. Žena Bik je jedan od znakova na koji najviše možete računati. Ukoliko želite da kraj sebe imate nekoga ko će Vas podržavati u apsolutno svemu do kraja života, žena Bik je idealan izbor za to.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Ona je tu za Vas i kada svi drugi odu i pomislite kako ste ostali sami na celom svetu.

 

 

Tada budite sigurni da će Vam žena Bik pomoći u prvom trenutku kada Vam to bude bilo neophodno. Žena Bik je izuzetno posebna zbog toga, ali jako često ne želi to sebi da prizna. Njenu dobrotu jako često mnogi iskorišćavaju i tretiraju je kao manje vrednu osobu. Zbog toga, jako mudro bira ljude kojima će pružiti barem gram svog vremena, a kamoli celu dušu i sve. Ukoliko je imate u svom životu za prijateljicu, Vi ste zaista najsrećniji na svetu, bez sumnje. ŽENA BIK zaslužuje sve najlepše na svetu i ona bi uradila sve za ljude kojima je to neophodno. Prva će pomoći u trenutku kada treba i neće birati ni vreme, a ni mesto.

 

 

Ceni ljudsku dobrotu i sama se trudi da uvek bude neizmerno dobra prema svima te da im apsolutno ništa ne fali kraj nje.

 

Bilo da joj je neko kome treba pomoć prijatelj, ili neko koga prvi put vidi, isto će postupiti i dati sve od sebe da pomogne. Nikada ne treba sumnjati u dobrotu te žene i velikodušnost koju je spremna pružiti. Zaista zaslužuje da u životu ima ljude koji će uraditi jednako za nju i kraj kojih će osmeh na njenom licu biti večan. Naravno, žena Bik na manje od toga nikada ne treba ni da pristaje. S obzirom na svu dobrotu, velikodušnost, ljubav i vrline koje poseduje uopšte, treba da uživa beskrajno u životu i da joj ništa ne fali.

 

 

Ona je u ljubavnoj vezi partnerka koja bi uradila sve da udovolji partneru i da nikada ni ne pomisli na drugu.

 

Prepuna entuzijazma, šarma i maštovitosti, uvek je spremna na nešto novo kako veza sa partnerom nikada ne bi bila dosadna toliko da požele odustati jedno od drugog. Nju zaista vredi čuvati do kraja života kao nešto najvrijednije na ovom svetu. Ona je ta koja bi partneru pružila celokupnu sebe ukoliko će ga to usrećiti onoliko koliko je potrebno. Sa njom partner uvek zna na čemu je. Ne voli laži i lažna obećanja. Trudi se da sve bude onako kako treba i dokle god vredi ljubav u kojoj je, nikada neće odustati. Uvek ide na sve ili ništa u ljubavi i želi da kraj sebe ima partneru koji je spreman da je ceni onako kako zaslužuje. Ukoliko se to ne desi, ona odlazi i to vrlo često bez reči i objašnjena. Zato je čuvajte!

Exit mobile version