STRELAC: Kada je TEŠKO on se NEĆE PREDATI, već će tada postati JOŠ JAČI!

STRELAC: Kada je TEŠKO on se NEĆE PREDATI, već će tada postati JOŠ JAČI!

28 октобра, 2021 Off By coki

 

 

Ono što je važno reći jeste da se misli da je ovo neko ko nije osećajan. Da je osoba kojoj emocija ne igra nikakvu ulogu u životu. Naravno da to nije istina.

 

Zapravo, ovo je neko ko i te kako želi da voli i da bude voljen, ali je poenta u tome da se inače vrlo teško upušta u ljubavne odnose. Inace,imati nekog ko je rođen u ovom znaku kraj sebe zahteva imati i dobre živce. Jer ovo je neko ko ide po svome, i radi po svome, čak i ako zna da to može skupo da ga košta. Glumi da je jak i snažan i da je neko ko sve može sam, kome ne treba ni gram ljubavi, ali istina je potpuno drugačija. On jedva čeka da pronađe svoju srodnu dušu. Da ima nekoga na koga može da se osloni. Da ima nekoga kome može da veruje.

ŽENA STRELAC U LJUBAVI

 

 

Muškarci njenog života ne mogu biti slabi i mlitavi. Slabost ne voli ni u kojem obliku. Ova žena često zna biti bezobrazna i agresivna i tada je treba ‘pećinskom’ tehnikom dovesti u mirnije izdanje. Veoma čudno, niko ne bi mogao to pomisliti, ali ona zaista zna biti ponizna. Međutim ne upotrebljavajte to previše često, nikad čovek zapravo nije siguran s njom. Žena Strelac nema nameru odustati od svoje individualnosti zbog bilo kojeg muškarca, ali voli da je smatrate svojom devojkom. Često zbunjuje svoju okolinu, ali to nije ništa prema onom kako samu sebe zbunjuje. Često zamenjuje prijateljstvo s ljubavlju i ljubav s prijateljstvom. U svojim kontaktima s muškarcima ova krasna mlada dama izrazito je slobodna, otvorena i direktna; ako ste tradicionalisti, molim vas, zaobiđete je.

 

Njena pričljivost često je kamen spoticanja i izvor žučnih borbi, kao i povređenih osećanja, ali nikako ne slama njen duh. Među ovim ženama najviše je onih koje se opiru porodičnim stegama. Muškarce svakako ne zanima usedelica, već ona koju će privoleti i učiniti svojom ženom jednog dana. Moraćete koristiti fantastične mamce da biste je ulovili. Večno je u gužvi i okružena mnoštvom muškaraca, a zbog manjka osećaja za moral često može izazivati neugodne komentare. Međutim ona zna da je njen moral neprikosnoven i to joj je jedino važno.

Стране: 1 2