ŠKORPIJA: Kada jednom PADNETE U NJENIM OČIMA, budite sigurni da se više NIKADA NEĆETE PODIĆI!

ŠKORPIJA: Kada jednom PADNETE U NJENIM OČIMA, budite sigurni da se više NIKADA NEĆETE PODIĆI!

28 октобра, 2021 Off By coki

U nastavku ćemo se posebno osvrnuti na ženu rođenu u znaku ŠKORPIJE!

 

Ona za sebe smatra da je najbolja i ona to stalno dokazuje. Žena Škorpija prosto može da ostvari sve ono što želi. Žena Škorpija je uvek korak ispred svih kada su u pitanju kvaliteti i vrline.

 

 

Za nju važi ono ”da je nema trebalo bi je izmisliti”, žena Škorpija je žena sa brojnim kvalitetima, žena Škorpija nikada nije zadovoljna sa prosečnim uspesima. Žena Škorpija uvek želi da ostvari najveće moguće uspehe. Žena Škorpija izaziva pažnju, kako svojim izgledom, zbog svoje prirodne lepote, tako i svojim ponašanjem. Žena Škorpija ne glumi da je nešto što nije, nego žena Škorpija uvek sebe predstavlja baš onakvom kakva jeste. Žena Škorpija je uvek iskrena.

 

 

Žena Škorpija se stalno bori za neki uspeh, ona je žena koja nije navikla na poraze, ali i kada doživi poraz ona se vraća još jača i još upornija. Ženu Škorpiju motivišu neuspesi. Žena Škorpija je posle svakog neuspeha samo još više motivisana i posle svekog poraza žena Škorpija pokazuje veliku želju da ostvari veliki uspeh. Žena Škorpija se ponaša veoma hrabro, ona se ne plaši nikoga, ona sme bez razmišljanja svakoj osobi da kaže pravu istinu u lice.

 

 

Žena Škorpija smatra da uvek mora reći svoje mišljenje svakoj osobi, a to žena Škorpija i čini. Mnoge osobe znaju da pokažu ”više lica”, ali ne i zena skorpija, zena skorpija je uvek ista, ona je nepromenljiva, ona je najbolja. Žena Škorpija je navikla na uspehe, ali njoj uspeha nikada nije dovoljno. Žena Škorpija uvek želi da ostvari što je moguće više novih ciljeva i novih ”pobeda”.

 

Стране: 1 2