HOROSKOP za SREDU 27. oktobar 2021. godine: Bik je danas ZALJUBLJEN, Blizanci se osećaju DOBRO, Škorpija je SPREMNA ZA BRAK!

HOROSKOP za SREDU 27. oktobar 2021. godine: Bik je danas ZALJUBLJEN, Blizanci se osećaju DOBRO, Škorpija je SPREMNA ZA BRAK!

24 октобра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Moguće je da vas dosta toga opterećuje na poslovnom polju i da ste skloni pravljenju grešaka. Potrebno vam je više razumevanja od strane voljene osobe koja se nekada ponaša prilično hladno prema vama. Nemojte se forsirati, odmarajte danas.

 

 

BIK

Biće vam potrebno vreme da se prilagodite poslovnim promenama koje nastupaju nekako naglo. Može se reći da ste veoma zbunjeni jer vam osoba sa kojom flertujete šalje pomešane signale. Prijala bi vam fizička aktivnost.

 

 

BLIZANCI

Važno je da budete spremni da prihvatite odgovornosti koje vam se nude kako bi mogli da napredujete na poslu. Potrebno je da se više potrudite oko voljene osobe ako želite da je zadržite u svom životu. Dobro se osećate danas.

 

 

RAK

Želite da napredujete i da budete uspešni. Nastupa period buđenja vaših ambicija na ovom polju. Odnosi u braku su vam postali malo nestabilni. Imate utisak da ćete uskoro imati veću bračnu krizu. Ojačajte svoj imunitet.

 

 

LAV

Moguće je da nemate dovoljno koncentracije da biste rešili sve poslovne probleme koje imate pred sobom. Imaćete zanimljiva dešavanja na polju emocija. Današnji dan vam je jako povoljan za nova poznanstva. Mogući su problemi nervozom.

 

 

DEVICA

Očekuje vas period u kojem ćete imati manje komplikacije i otežanja ukoliko se bavite privatnim poslom. Sasvim otvoreno pokazujete svoja osećanja ka simpatiji. Spremni ste za početak nove emotivne veze. Odlično se osećate!

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2