HOROSKOP za UTORAK 19. oktobar 2021. godine: Rak se UDALJAVA OD PARTNERA, Vaga se ODLIČNO OSEĆA, Jarac će imati KOMPLIKACIJE U VEZI!

HOROSKOP za UTORAK 19. oktobar 2021. godine: Rak se UDALJAVA OD PARTNERA, Vaga se ODLIČNO OSEĆA, Jarac će imati KOMPLIKACIJE U VEZI!

11 октобра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg ćete na polju posla uspeti da ostvarite sve što budete želeli. Niste sigurni kako da prihvatite promene koje primećujete kod voljene osobe. Imate utisak da se udaljavate. Srčani problemi.

 

 

BIK

Zadovoljni ste svim onim što ste ostvarili po pitanju posla. Očekuje vas period u kojem će vam situacija biti generalno stabilna. Potrebno vam je više razumevanja od strane voljene osobe. Stomačni problemi.

 

 

BLIZANCI

Probleme koje ste imali rešavate uz pomoć svojih saradnika. Polako vam se poslovna situacija menja na bolje. Dopustite simpatiji da vas boe upozna i da razvijete dublji odnos. Uskoro je moguća veza. Bolovi u grlu.

 

 

RAK

Možete da očekujete pozitivna dešavanja na polju posla. Konačno ostvarujete neke važne kontakte na ovom polju.. Moguće je da ste počeli da se udaljavate od partnera koji pokazuje svoje drugo lice. Pojačan apetit je naglašen.

 

 

LAV

Ako se budete dovoljno potrudili, uspećete da završite poslove koje smatrate važnim. Nežnost i romantika su vam potrebni u odnosu sa voljenom osobom kako bi vaša veza mogla da ostane dobra. Problemi sa vrtoglavicom.

 

 

DEVICA

Uskoro će vam se ukazati mogućnost za novu poslovnu saradnju do koje dolazite preko preporuke. Ukazaće vam se prilika da obnovite komunikaciju sa osobom iz prošlosti prema kojoj niste ravnodušni. Problemi sa nesanicom.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2