HOROSKOP za SUBOTU 16. oktobar 2021. godine: Jarac SREĆAN, Strelac se oseća MOĆNO, Lav NEODLUČAN, Ribe POVODLJIVE!

HOROSKOP za SUBOTU 16. oktobar 2021. godine: Jarac SREĆAN, Strelac se oseća MOĆNO, Lav NEODLUČAN, Ribe POVODLJIVE!

11 октобра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Možete da računate na pozitivan ishod poslovnih događaja na polju posla. Situacija vam ide u prilog. Novi poznanik vam pokazuje osećanja, a ni vi niste ravnodušni. Moguć je zanimljiv ljubavni susret. Kontrolišite krvni pritisak.

 

 

BIK

Važno je da usmerite svoju energiju u konstruktivnom pravcu i da se posvetite svom poslu na što bolji način. Ako želite da se dese neke promene po pitanju vašeg odnosa sa partnerom, na tome treba i da poradite. Imate manjak energije.

 

 

BLIZANCI

Postoji osoba koja će pokazati da je spremna da vas malo pogura i da vam da dobre poslovne preporuke. Potrebno je da se više posvetite vašem partneru. Malo vremena provodite zajedno sa partnerom. Prijalo bi vam je opuštanje.

 

 

RAK

Moguće je da se još uvek držite nekih starih načina koje ćete pre ili kasnije morati da menjate ako želite poslovni uspeh. Važno vam je da vam partner pokaže razumevanje za vaše bubice. Čuvajte svoj kardiovaskularni sistem.

 

 

LAV

Moguće je da vam se nudi prilika za putovanje vezano za posao. Iskoristite priliku koju imate. Deluje vam da je partner pokazao svoju lošu stranu koju u ovom trenutku niste spremni da prihvatite. Mogući problemi sa zuboboljom.

 

 

DEVICA

Biće vam potrebna pomoć oko posla. Danas ne možete baš sve sasvim sami da uradite. Flertujete sa osobom koja vam se dopada već neko vreme, a uskoro ćete biti spremni i da napravite prvi korak. Zdravlje je sve bolje.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2