HOROSKOP za PONEDELJAK 18. oktobar 2021. godine: Vaga ima PODRŠKU, Jarac SREĆAN, Ribama neko TERA INAT!

HOROSKOP za PONEDELJAK 18. oktobar 2021. godine: Vaga ima PODRŠKU, Jarac SREĆAN, Ribama neko TERA INAT!

11 октобра, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

Imate podršku da ostvarite poslovne ciljeve koji su vam važni. Možete da očekujete da ćete uspeti u svojim namerama na ovom polju. Spremni ste da pokažete svom partneru iskrena osećanja. Prija vam fizička aktivnost.

 

 

ŠKORPIJA

Izbegavajte veća ulaganja ili poslovne rizike jer biste mogli da imate gubitke tokm današnjeg dana. Pokažite voljenoj osobi svoju spremnost da se posvetite vašem odnosu. Izbegavajte unos alkohola i opijata.

 

 

STRELAC

Možete da očekujete manji konflikt sa nadređenima. Današnji dan vam nije povoljno postavljen za posao. Osećate se usamljeno i nije vam lako da na ovom polju ostvarite poznanstvo sa nekim ko vam odgovara. Čuvajte bubrege.

 

 

JARAC

Imate dosta obaveza ispred sebe i nije vam ni malo lako da se organizujete na pravi način kako biste sve završili na vreme. Ako želite da ostvarite neko novo poznanstvo potrebno je da budete malo otvoreniji. Imunitet vam je oslabljen.

 

 

VODOLIJA

Moguće je da ćete imati komplikacije po pitanju posla u narednom periodu. Dosta toga vas opterećuje. Sasvim neočekivano dolazite do upoznavanja sa osobom čija blizina u vama budi nove želje. Problemi sa aritmijom.

 

 

RIBE

Vreme je da drugačije postavite poslovne prioritete i da se pripremite za period promena. Voljena osoba pokazuje da je spremna da vam tera inat do krajnjih granica, što vam se ne dopada ni malo. Ne izlažite se prevelikom naporu.

 

Стране: 1 2