HOROSKOP za PETAK 15. oktobar 2021. godine: Jarac na meti UDVARAČA, Vodolija VREDNA i ODLUČNA, Ribe uživaju U LJUBAVI!

HOROSKOP za PETAK 15. oktobar 2021. godine: Jarac na meti UDVARAČA, Vodolija VREDNA i ODLUČNA, Ribe uživaju U LJUBAVI!

11 октобра, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

Smatrate da zaslužujete novu priliku da napredujete. Nećete odustati dok je ne budete dobili. Želite da budete strpljivi u odnosu sa osobom do koje vam je stalo i da je pustite da vam se do kraja otvori. Problemi sa tahikardijom.

 

 

ŠKORPIJA

Mogla bi da vam se ukaže prilika za promenu posla danas. imaćete mogućnost da ostvarite ono što želite. Moguć je početak veze sa osobom koja vam se dopada. Spremni ste za nova ljubavna dešavanja. Razvijajte zdravije navike.

 

 

STRELAC

Potrudite se da obaveze završite na vreme kako bi poslovi neometano funkcionisali. Veoma brzo ćete ostvariti novo poznanstvo sa osobom koja će vam biti zanimljiva. Imate priliku za flert. Manji pad energije je moguć danas.

 

 

JARAC

Dajete sve od sebe kako biste na poslovnom polju ostvarili što bolje rezultate i spremni ste da nastavite da se trudite. Jarac na meti udvarača. Ali vi znate da želite da budete samo sa vašim partnerom i nemate dileme. Menjajte stresan način života.

 

 

VODOLIJA

Rešavate probleme koji su nastali u vašem poslovnom okruženju. Spremni ste da pokažete odlučnost. Moguće je da imate udvarača koji vam postaje naporan. Ovo je period u kojem biste radije bili sami. Prijala bi vam meditacija.

 

 

RIBE

Možete da očekujete da ćete tokom današnjeg dana uspeti da ostvarite neki svoj cilj. Sa voljenom osobom ćete imati dobar odnos tokom današnjeg dana. Očekuje vas povoljna atmosfera na ljubavnom polju. Odlično se osećate.

Стране: 1 2