HOROSKOP za NEDELJU 17. oktobar 2021. godine: Ovan kreće U AKCIJU, Blizanci odlično RASPOLOŽENI, Vaga će nekoga UPOZNATI!

HOROSKOP za NEDELJU 17. oktobar 2021. godine: Ovan kreće U AKCIJU, Blizanci odlično RASPOLOŽENI, Vaga će nekoga UPOZNATI!

11 октобра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Možete da očekujete da ćete na polju posla biti prilično opterećeni i da ćete imati dosta novih zaduženja. Moguće je da vam usamljenost smeta i da ćete dati sve od sebe kako biste nova poznanstva ostvarili. Krećete u akciju još danas. Pad imuniteta.

 

 

BIK

Imaćete priliku da se odmorite od posla. Današnji dan vam donosi priliku za opuštanje bez mnogo obaveza. Pred vama je period za nova poznanstva koja će vas ispuniti pozitivnom energijom. Zdravlje vam je dobro.

 

 

BLIZANCI

Odlično ste raspoloženi i spremni da se maksimalno posvetite poslu. Očekuje vas povoljan period za ostvarenje dobrih rezultata. Želite da sačuvate brak i da se posvetite voljenoj osobi. Pazite na probavu.

 

 

RAK

Nije povoljan dan za putovanja kao ni za rešavanje bilo kakve papirologije danas. Spremni ste za to da vam se nova ljubav desi. Možete da očekujete povoljan period za zaljubljivanje. Grlo vam je podložno upalama.

 

 

LAV

Pred vama je dan koji vam može doneti nove poslovne sastanke i pregovore koji će vam biti važni. Ukoliko vam se dopada neka osoba koja se nalazi u vašem bliskom okruženju, imaćete šanse za zanimljiv susret. Zdravlje je odlično.

 

 

DEVICA

Pred vama je dan u kojem ćete uspeti da rešite probleme na poslu. Zadovoljni ste svojim učinkom na ovom polju. Srećni ste sa vašim partnerom i vaša veza lepo napreduje. Osećate se voljeno. Prija vam fizička aktivnost.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2….

Стране: 1 2