HOROSKOP za UTORAK 05. oktobar 2021. godine: Ovan ZAPOSTAVLJA PARTNERA, Devici STIŽE NOVAC, Strelac CVETA!

HOROSKOP za UTORAK 05. oktobar 2021. godine: Ovan ZAPOSTAVLJA PARTNERA, Devici STIŽE NOVAC, Strelac CVETA!

3 октобра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Brinete zbog poslovne situacije. U toku je zastoj i plaši vas mogućnost da bi mogao da potraje. Brige na poslu utiču na vaš odnos sa partnerom tako da mu niste u potpunosti posvećeni. Demoralisani ste. Imate manjak energije.

 

 

BIK

Što se tiče posla sve teče glatko: znate šta hoćete, vredni ste i ostvarujete ciljeve. Finansije su problematične. Emotivna veza se lagano bliži kraju. Došlo je do distance i vi to normalno prihvatate. Zdravlje je stabilno.

 

 

BLIZANCI

Ukoliko ste privatnik prolazite kroz naglašeno nepovoljan period koji se sastoji od manjka novca i finansija. Odnos sa bračnim partnerom je stabilan. Imate sličan način razmišljanja što vam je bitno. Mogući su problemi sa grlom.

 

 

RAK

Brine vas situacija na poslu. Obaveza je svakim danom sve manje. Očekuje vas novo poznanstvo. Druga strana ostavlja odličan utisak. Deluje ozbiljno i postojano. Pripazite na ishranu. Jetra je osetljiva.

 

 

LAV

Na poslu vas očekuju teškoće. Pokušavate da ih prevaziđete, ali za sada ne uspevate. Niste u potpunosti zadovoljni ponašanjem bračnog partnera. Smeta vam njegova hladnoća, iako sam brak smatrate stabilnim. Kosti su osetljive.

 

 

DEVICA

Maksimalno ste fokusirani na prevazilaženje problema na poslu. Stiže novac o kome razmišljate. Zbog problema na poslu ne posvećujete dovoljno pažnje bračnom partneru, što mu smeta. Cirkulacija je loša.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2