HOROSKOP za PETAK 01. oktobar 2021. godine: Rak misli na BIVŠU LJUBAV, Škorpija izlazi iz FINANSIJSKE KRIZE, Vodolija ulazi u NOVU VEZU!

HOROSKOP za PETAK 01. oktobar 2021. godine: Rak misli na BIVŠU LJUBAV, Škorpija izlazi iz FINANSIJSKE KRIZE, Vodolija ulazi u NOVU VEZU!

30 септембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Danas možete imati priliku da potvrdite neke nove poslovne dogovore koje ste ranije ostvarili.Moguće je da postoje nerazjašnjene okolnosti između vas i osobe koja vam se dopada. Menjajte loše navike na polju zdravlja.

 

 

BIK

Potrebno je da poradite na komunikaciji sa poslovnim saradnicima jer nekada delujete preterano zatvoreno i tvrdoglavo.Dopada vam se osoba koja nije pokazala da gaji osećanja ka vama. Potrebno vam je opuštanje.

 

 

BLIZANCI

Brojne obaveze su pred vama i veoma ste opterećeni poslom. Moguće je da vam to stvara nervozu.Očekujete poznanstvo sa osobom sa kojom bi trebao da vas spoji zajednički prijatelj ili poznanik. Prolazna glavobolja.

 

 

RAK

Današnji dan je povoljan za posao pa možete da očekujete da će vam sve što danas pokrenete i te kako ići od ruke.Postoji neka osoba iz prošlosti na koju još uvek mislite i koja vam nedostaje. Bolovi u leđima vas muče.

 

 

LAV

Moguće je da ste neko vreme prepustili glavnu reč drugima ali ste sada spremni da se vratite na velika vrata.Potrebno je da voljenoj osobi otvorenije pokažete koliko vam je ona važna i koliko vam je stalo do nje.Problemi sa cirkulacijom.

 

 

DEVICA

Nemojte da očekujete da ćete danas uspeti da završite sve poslovne obaveze koje ste imali u planu. Vreme je da napravite konkretan dogovor sa voljenom osobom, na temu zajedničke budućnosti.Prilično ste umorni.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2