HOROSKOP za UTORAK 28. septembar 2021. godine: Bik UMORAN, Jarac USPEŠAN, Blizanci skloni ŠALI, Ribe ZADOVOLJNE!

HOROSKOP za UTORAK 28. septembar 2021. godine: Bik UMORAN, Jarac USPEŠAN, Blizanci skloni ŠALI, Ribe ZADOVOLJNE!

20 септембра, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

Oduševljeni ste saradnjom sa strancima. Oni podržavaju vaše ideje što vam puno znači. Odnos sa partnerom je stabilan. Maksimalno uživate u njegovoj pažnji. Mogući su problemi sa genitalijama.

 

 

ŠKORPIJA

Prilično ste zabrinuti zbog loše poslovne situacije. Problema ima puno, a vi ne uspevate da se izborite sa njima. Odnos sa simpatijom se konačno pokreće. Druga strana predlaže vezu. Čuvajte se hladnoće. Bubrezi su osetljivi.

 

 

STRELAC

Razmišljate o sledećem poslovnom potezu. Imate neke ideje, ali ih još uvek niste detalno razradili. Uživate u vremenu provedenom sa partnerom. Ljubav i strast su deo vaše veze. Mogući su problemi sa grlom.

 

 

JARAC

Komunikacija vam nije jača strana. Najbolje da izbegavate kontakte sa predstavnicima medija. U potpunosti ste posvećni partneru. Dopada vam se strast koju druga strana budi u vama. Stomak je osetljiv.

 

 

VODOLIJA

Komunikacija sa saradnicima nije najbolja. Imate utisak da nisu otvoreni prema vama. Sa bračnim partnerom dolazi do problema u odnosu. Jako je osetljiv, a vi ga slučano rečima ranjavate. Pripazite na ishranu.

 

 

RIBE

Kolege se ne slažu sa vašim poslovnim idejama. Umesto da njihovu kritiku objektivno razmotrite, njihove komentare doživljavate lično. Imate simpatiju, ali ne uspevate da ostvarite kontakt. Grlo je osetljivo.

Стране: 1 2