HOROSKOP za SREDU 29. septembar 2021. godine: Ovan ima FINANSIJSKE PROBLEME, Blizanci USAMLJENI, Devica sumnja u PARTNEROVE EMOCIJE!

HOROSKOP za SREDU 29. septembar 2021. godine: Ovan ima FINANSIJSKE PROBLEME, Blizanci USAMLJENI, Devica sumnja u PARTNEROVE EMOCIJE!

20 септембра, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

Povoljan je dan da se okrenete bavljenju poslom koji volite i da od hobija ili talenta napravite zaradu. Pred vama je novi izazov. Pojavljuje vam se osoba koju ćete svim silama želeti da osvojite. Problemi sa nesanicom.

 

 

ŠKORPIJA

Ukoliko planirate poslovno putovanje, možete da očekujete jako dobar dan u kojem će vam se trud i put isplatiti. Uživate u lepom odnosu sa voljenom osobom. Imate dobro slaganje i lepo ste raspoloženi. Odlično se osećate!

 

 

STRELAC

Danas možete imati priliku za zaposlenje na koju ste dugo čekali. Pred vama je povoljan dan. Moguće je da postoji dosta nesuglasica između vas i voljene osobe i da ste iz tog razloga nezadovoljni. Menjajte loše navike.

 

 

JARAC

Potrebno je da poradite na svom stavu kako biste uspeli da ostvarite bolji odnos sa saradnicima. Dopada vam se osoba koja će uskoro pokazati ka vama takođe nije ravnodušna. Potrebno vam je opuštanje danas.

 

 

VODOLIJA

Brojne obaveze vas očekuju danas. Spremni ste da se maksimalno posvetite svom poslu. Spremni ste da krenete napred i da pravite promene na ljubavnom polju u budućnosti. Prolazna glavobolja u prvom delu dana.

 

 

RIBE

Ako ste planirali da uvedete neke novitete na polju posla bićete zadovoljni. Povoljan vam je dan. Postoji neka osoba iz prošlosti koja vam je još uvek u mislima često prisutna. Ne bi bilo loše da je kontaktirate. Bolovi u leđima vas muče.

Стране: 1 2