HOROSKOP za SREDU 29. septembar 2021. godine: Ovan ima FINANSIJSKE PROBLEME, Blizanci USAMLJENI, Devica sumnja u PARTNEROVE EMOCIJE!

HOROSKOP za SREDU 29. septembar 2021. godine: Ovan ima FINANSIJSKE PROBLEME, Blizanci USAMLJENI, Devica sumnja u PARTNEROVE EMOCIJE!

20 септембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Očekuje vas prilično nestabilna situacija na poslovnom planu danas. Moguće je da ćete imati finansijske probleme. Moguće je da će vam se bivša ljubav vratiti u život nekako naglo i neočekivano. Problemi sa krvotokom.

 

 

BIK

Pred vama je period u kojem ćete biti pod znakom pitanja kada su u pitanju važne poslovne odluke. Iako ste veoma zaljubljeni u svog partnera, kod njega primećujete mnoge mane koje vam smetaju. Skloni ste alergijama.

 

 

BLIZANCI

Očekuje vas naporan dan u kojem ćete imati veliki broj obaveza i dosta stresova oko posla. Usamljeni ste i želite novu ljubav. Uskoro vas očekuje zanimljivo poznanstvo sa novom osobom. Problemi sa stomakom.

 

 

RAK

Imate priliku da pokažete svoje sposobnosti i da ostvarite ambicije koje su vam dugo bile na umu. Možete da očekujete zanimljiv susret sa osobom sa kojom ćete poželeti više od prijateljstva. Imate puno energije u sebi.

 

 

LAV

Manje prepreke na polju posla mogu da vam unesu osećaj nervoze i nesigurnosti u sebe. Poznanstvo koje vam se neočekivano desilo je ispalo jako zanimljivo i sada maštateo vezi sa tom novom osobom. Osetljiv urogenitalni trakt.

 

 

DEVICA

Možete da se nadate poboljšanju situacije. Očekuje vas povoljan dan za nova poslovna rešenja i odluke. Imate osećaj da partner nije sasvim iskren prema vama i sumnjate u njegove emocije. Izbegavajte preterano masnu hranu.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2