HOROSKOP za PETAK 17. septembar 2021. godine: Rak želi PODRŠKU PARTNERA, Devica siviše ZATVORENA, Vodoliji se neko JAKO DOPADA!

HOROSKOP za PETAK 17. septembar 2021. godine: Rak želi PODRŠKU PARTNERA, Devica siviše ZATVORENA, Vodoliji se neko JAKO DOPADA!

11 септембра, 2021 Off By coki

VAGA

Zadovoljni ste situacijom na poslu jer je stabilna. Pravite nove planove u cilju daljeg razvoja posla. Nezadovoljni ste odnosom sa partnerom. Smeta vam što forsira prvenstveno čulni aspekat veze. Pripazite na disajne organe.

 

 

ŠKORPIJA

Situacija na poslu je složena. Dok neke obaveze rešavate rutinski, neki problemi zahtevaju više pažnje i truda. Emocije su vas postojane i u potpunosti se posvećujete voljenoj osobi. Očekuju vas problemi sa zubima i poseta stomatologu.

 

 

STRELAC

Posao se odvija na zadovoljavajući način bez stresa i problema. Opušteni ste i sve obavljate u roku. Insistirate na učestaloj komunikaciji sa simpatijom. Druga strana još uvek nije spremna za ulazak u vezu. Apetit vam je pojačan.

 

 

JARAC

Poslove odrađujete jedne za drugim ili čak paralelno, više njih u isto vreme. Ubacili ste se u brzinu i što je najbolje sve teče glatko. Dopada vam se osoba za koju niste sigurni da li je slobodna ili ne. Zdravlje je stabilno.

 

 

VODOLIJA

Prvenstveno vas novac zanima tako da prioritet dajete obavezama koje omogućuju brzi priliv finansija. Odličan je dan za novo poznanstvo. Dopada vam se energičan i pozitivan stav druge osobe. Probavni sistem je prilično osetljiv.

 

 

RIBE

Ambiciozni ste, vredni, željni uspeha. Posao obavljate na brz i efikasan način. U kontaktu ste sa osobom koju ste nedavno upoznali. Niste sigurni da li druga strana želi prijateljstvo ili vezu sa vama. Zdravlje je zadovoljavajuće.

Стране: 1 2