HOROSKOP za ČETVRTAK 16. septembar 2021. godine: Bik se oseća ODLIČNO, Vagu će obradovati NOVČANI DOBITAK, Vodolija budno PRATI PARTNERA!

HOROSKOP za ČETVRTAK 16. septembar 2021. godine: Bik se oseća ODLIČNO, Vagu će obradovati NOVČANI DOBITAK, Vodolija budno PRATI PARTNERA!

11 септембра, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

Željni ste novih poslovnih izazova i razmišljate koji posao bi mogli da pokrenete. Novčani dobitak vam popravlja raspoloženje. Vaše emocije su nestabilne i partner nije siguran u stabilnost vašeg odnosa. Očekuju vas problemi sa spavanjem.

 

 

ŠKORPIJA

Intrigantno vam je da se sa inostranim saradnicima odlično slažete, a da sa kolegama imate probleme u komunikaciji. Očekuje vas novo poznanstvo, ali druga osoba vam deluje prilično grubo i neotesano. Zdravlje je stabilno.

 

 

STRELAC

Uživate na poslu. Atmosfera je opuštena, ali radna. Nema nikakvih teškoća tako da odrađujete sve što ste i planirali. Zaljubljeni ste i imate potrebu za intenzivnim tipom veze. Voljenoj osobi to odgovara. Osećate se odlično.

 

 

JARAC

Zadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Komunikacija vas inspiriše tako da lako donosite zajedničke planove. Emocije su vam proradile, kao i strast. Svesni ste da veza ima ogroman potencijal. Mogući su problemi sa hormonima.

 

 

VODOLIJA

Prilično sta zabrinuti zbog ograničene finansijske situacije i zbog toga tražite dodatni posao. Vaše šesto čulo vas upozorava da partner nije iskren. Budno ga pratite ne bi li otkrili o čemu se radi. Zdravlje je solidno.

 

 

RIBE

Vredni ste, ambiciozni i takmičarski nastrojeni. Vaši rezultati su bolji od kolega i zbog toga ste ponosni na sebe. Predstoji vam priliv novca. Preko prijatelja upoznajete intrigantnu osobu koja ostavlja odličan prvi utisak. Zdravlje je stabilno.

Стране: 1 2