HOROSKOP za ČETVRTAK 16. septembar 2021. godine: Bik se oseća ODLIČNO, Vagu će obradovati NOVČANI DOBITAK, Vodolija budno PRATI PARTNERA!

HOROSKOP za ČETVRTAK 16. septembar 2021. godine: Bik se oseća ODLIČNO, Vagu će obradovati NOVČANI DOBITAK, Vodolija budno PRATI PARTNERA!

11 септембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Prilično ste optimistični kada je početak poslovne saradnje sa strancima u pitanju. Problem je što druga strana nije preterano zainteresovana za zajednički projekat. Fokusirani ste na posao, a partnerku zanemarujete. Disajni organi su osetljivi.

 

 

BIK

Situacija na poslu je stabilna zahvaljujući tome sto imate ozbiljan i racionalan stav prema obavezama. Zadovoljni ste kako se veza razvija. Niste svesni da ste idealizovali voljenu osobu. Osećate se odlično.

 

 

BLIZANCI

Nadređena osoba je prezadovoljna vašim radom. Daje vam nove obaveze uz koje ide povećana odgovornost. Odnos sa partnerom je idiličan. Jako vam je bitno što dobro razumete jedno drugo. Potreban vam je odmor.

 

 

RAK

Komunikacija je vaše glavno oružje. Prilično ste sugestivni, samouvereni, delujete optimistično i lako ubeđujete saradnike u svoje ideje. Zbog poslovnih obaveza zanemarujete voljenu osobu. Kosti su prilično osetljive.

 

 

LAV

Odličan je dan za poslovni put. Među pregovaračkim timom druge strane nalazi se osoba koja vam se dopada na prvi pogled. Ne pokazujete emocije jer je susret poslovne prirode. Zdravljeje solidno, ali vam nedostaje kondicija.

 

DEVICA

Kontaktira vas osoba iz inostranstva koju ne poznajete i nudi poslovnu saradnju. Zbunjeni ste poslovnim predlogom. Bivši partner pokazuje želju sa susretom. Imate želju da ga vidite i pristajete na susret. Skloni ste promenama raspoloženja.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2