HOROSKOP za UTORAK 07. septembar 2021. godine: Blizanci LJUBOMORNI, Vaga misli na BIVŠU LJUBAV, Škorpija uspešno ZAVRŠAVA POSAO!

HOROSKOP za UTORAK 07. septembar 2021. godine: Blizanci LJUBOMORNI, Vaga misli na BIVŠU LJUBAV, Škorpija uspešno ZAVRŠAVA POSAO!

5 септембра, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Imate utisak da znate šta želite da postignete, ali je problem što neke ideje nisu ostvarive. Niste u potpunosti otvoreni prema partneru jer smatrate da bi vam uputio reči kritike koje ne želite da čujete. Disajni organi su osetljivi.

 

 

BIK

Zbog potrebe posla održavate kontakt sa medijima. Utisak koji ostavljate je odličan: prilično ste realni, pouzdani i posvećeni dužnostima. Slobodno vreme posvećujete partneru i maksimalno uživate. Osećate se odlično.

 

 

BLIZANCI

Fokusirani ste na obaveze i maksimalno odgovorni. Nadređena osoba je zadovoljna vašim rezultatima rada. Emocije su vas prilično obuzele. Osećate ljubomoru što vam se izuzetno retko dešava. Zdravlje je stabilno.

 

 

RAK

Komunikacija sa saradnicima je uspešna. Bez problema donosite odluku vezanu za tekući poslovni projekat. Partnera doživljavate kao oslonac. Ne smete ni da pomislite kako bi funkcionisali bez njega. Osećate se dobro.

 

 

LAV

Zahvaljujući dobro organizovanoj poslovnoj mrezi saradnika dobijate informaciju koja odlučujuće utiče na vaše sledeće poslovne poteze. Očekuje vas novo poznanstvo. Druga trana budu vaše interesovanje. Zdravlje je stabilno.

 

 

DEVICA

Posao se generalno odbija po planu. Neke iznenadne teškoće uspevate da prevaziđete uz malo truda u hodu. Uživate u odnosu sa partnerom. Imate utisak da je preterano društven, ali tu osobinu prihvatate. Osećate se dobro.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2