HOROSKOP za NEDELJU 29. avgust 2021. godine: Škorpije muči ZDRAVLJE, Device NERVOZNE, Ribe uživaju u BRAKU!

HOROSKOP za NEDELJU 29. avgust 2021. godine: Škorpije muči ZDRAVLJE, Device NERVOZNE, Ribe uživaju u BRAKU!

24 августа, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Očekuje vas kontakt sa predstavnicima medija tokom kojeg ostavljate odličan utisak. Određena osoba vam je u mislima. Problem je što nije slobodna tako da ne preduzimate ništa. Zdravlje je stabilno.

 

 

BIK

Fokusirani ste na nove poslovne planove. Držite ih u tajnosti jer ne želite da iko kopira vašu ideju. Pokazujete interesovanje za osobu koja ne živi u vašem mestu. Udaljenost ne vidite kao problem. Ograničite unos slatkiša.

 

 

BLIZANCI

U fazi ste realizacije poslovnih ideja koje ste sami osmislili. Zadovoljni ste jer daju očekivane rezultate. Ustručavate se da priđete simpatiji i predložite vezu jer se plašite da će vas odbiti. Moguć je bol u kičmi.

 

 

RAK

Vaše zalaganje, pristup radu i uspesi su primećeni od strane nadležnih organa. Dobijate nove obaveze i veću odgovornost. U potpunosti se posvećujete voljenoj osobi. Neophodna vam je emotivna sigurnost. Zdravlje je stabilno.

 

 

LAV

U potpunosti ste skoncentrisani na poslovne obaveze. Sve se odvija baš onako kako ste planirali. U mislima vam je bivši partner. Nemate hrabrosti da ga pozovete. Zdravlje je zadovoljavajuće.

 

 

DEVICA

Totalno ste iznenađeni situacijom na poslu. Rezultati su daleko od očekivanih što vam deluje prosto neverovatno. Nije vam jasno šta se desilo. Zanima vas mišljenje partnera o mogućnosti odlaska u inostranstvo. Nervi su osetljivi.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2