HOROSKOP za ČETVRTAK 26. avgust 2021. godine: Rak započinje NOVI POSAO, Lav osvaja SIMPATIJU, Devica se plaši NEUSPEHA U LJUBAVI!

HOROSKOP za ČETVRTAK 26. avgust 2021. godine: Rak započinje NOVI POSAO, Lav osvaja SIMPATIJU, Devica se plaši NEUSPEHA U LJUBAVI!

24 августа, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Jako ste sugestivni prilikom poslovnih pregovora i uspevate drugu stranu da sponzoriše neke vaše projekta. Imate simpatiju koju pokušavate da osvojite. Druga strana je neopuštena i ne odgovara na vaše udvaranje. Zdravlje je dobro.

 

 

BIK

Uporno se borite za samostalnost u radu. Ne dozvoljavate nikome na poslu da se meša u vaše poslovne odluke. Zadovoljni ste vezom. Provodite opušteno vreme sa partnerom. Mogući su problemi sa pritiskom.

 

 

 

BLIZANCI

Totalno ste fokusirani na poslovne obaveze. Radite više stvari istovremeno i to prilično uspešno. Posvećujete se partneru. Njegova reakcija je neočekivano mlaka pa ste razočarani. Urogenitalni trakt je osetljiv.

 

 

RAK

Započinjete novu poslovnu saradnju. Verujete da će biti zadovoljavajuća i dugotrajna. Imate simpatiju, ali nemate inicijativu. Situacija je slična kod simpatije. Primećujete da se lako umarate. Potreban vam je odmor.

 

 

LAV

Vaša potraga za poslom je urodila plodom. Stiže nova poslovna ponuda koja vam u svemu odgovara. Zainteresovani ste za simpatiju i trudite se da je osvojite. Svesni ste da ste pobudili emocije kod druge strane. Osećate se dobro.

 

 

DEVICA

Nezadovoljni ste saradnjom sa strancima, jer ih zanimaju prvenstveno lični, a ne zajednički ciljevi. Pokušavate da osvojite simpatiju. Zbog lošeg prethodnog iskustva ona se ne otvara lako. Disajni organi su osetljivi.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2