HOROSKOP za PONEDELJAK 23. avgust 2021. godine: Blizanci UMORNI, Rak se mora vratiti u REALNOST, Škorpije budite PAŽLJIVE, Vodolije nikako da stignu DO CILJA!

HOROSKOP za PONEDELJAK 23. avgust 2021. godine: Blizanci UMORNI, Rak se mora vratiti u REALNOST, Škorpije budite PAŽLJIVE, Vodolije nikako da stignu DO CILJA!

22 августа, 2021 Off By coki


VAGA

Očekuje vas nagli pad energije. Napetost može prouzrokovati otvorene sukobe sa osobama koje su vam prijatelji. Posesivno ponašanje voljene osobe dodatno otežava sve vaše pokušaje da stvari popravite i vezu sačuvate.


ŠKORPIJA

Dan je obeležen neprijatnostima kojima će vas izložiti službena lica, bez obzira na to da li ste krivi ili ne. Budite pažljivi, sve što radite neka bude pošteno. Svaki pokušaj vaše manipulacije biće sankcionisan u vidu novčane kazne.

STRELAC

Kako na ljubavnom, tako i na poslovnom planu, pred vama je dan pun rizičnih situacija. Ovo vam iziskuje dosta energije, koja vam, inače, manjka. Razgovori koje ćete voditi sa određenim osobama neće dati velike rezultate.

JARAC

Pripazite na troškove, neophodno je da pažljivo i temeljno rasporedite svaki dinar. Nezaposleni treba da se obrate svojim prijateljima za pomoć. Krajem dana stiže olakšanje i jaka moralna podrška od starijeg člana porodice.

VODOLIJA

Nikako da stignete do cilja koji ste, pre izvesnog vremena, zacrtali. Situacija se neočekivano menja, sve ukazuje na to da će nepovoljne vesti odložiti dugo pripremane planove. Ne gubite nadu, uskoro stiže još bolja ponuda.

RIBE

Iznenađuje vas priča o saradniku kome ste beskrajno verovali. Nepotrebno se nervirate, jer informacije uglavnom nisu istinite. Bolje obratite pažnju na ishranu i pronađite način da se kvalitetno odmorite, jer imunitet je u ozbiljnom padu

Стране: 1 2