HOROSKOP za SREDU 11. avgust 2021. godine: Škorpija ZADOVOLJNA u ljubavi, Vodolija ENERGIČNA, Ribe pune SAMOPOUZDANJA!

HOROSKOP za SREDU 11. avgust 2021. godine: Škorpija ZADOVOLJNA u ljubavi, Vodolija ENERGIČNA, Ribe pune SAMOPOUZDANJA!

8 августа, 2021 Off By coki

 

 

VAGA

Pred vama je zadovoljavajući poslovni dan: saradnja sa kolegama je harmonična, a posao se odvija bez ikakvih teškoća. Od partnera zahtevate promenu ponašanja što on odbija. Ukoliko ste na terapiji daje odlične rezultate.

 

 

ŠKORPIJA

Očekuje vas nova poslovna ponuda. Oduševljeni ste, jer niste bili sigurni kakav ste utisak ostavili. Zadovoljni ste odnosom sa partnerom. Imate osećaj da ste konačno našli pravu osobu. Opušteni ste i postoji mogućnost prejedanja.

 

 

STRELAC

Prilično ste temperamentni i odlučni. Rešili ste da po svaku cenu prevaziđete teškoće i postignete poslovni cilj. Emocije su vam proradile, ali i ljubomora. Prilično ste posesivni. Na polju zdravlja mogući su problemi sa zubima.

 

 

JARAC

Komunikacija vam nije jača strana tako da imate problem da sa saradnicima ostvarite harmoničnu i zadovoljavajuću saradnju. Ispunjeni ste emotivnim odnosom i u potpunosti posvećeni voljenoj osobi. Disajni organi su osetljivi.

 

 

VODOLIJA

Energični ste, samouvereni i imate velike planove. Fokusirate sa na poslovne obaveze uvereni da će vas odvesti do uspeha. Komunikacija sa voljenom osobom je nezadovoljavajuća. Što se tiče zdravlja osećate se odlično.

 

 

RIBE

Samopouzdanje vam je na visokom nivou tako da pravite veće planove i sigurni ste da ćete ih ostvariti. U emotivnom smislu ste se prilično zaleteli. Druga strana nema isto viđenje vašeg odnosa. Moguća je nervoza.

Стране: 1 2