HOROSKOP za SUBOTU 24. jul 2021. godine: Blizanci se dvoume između LJUBAVI i ZABAVE, Rak ima VATRENOG UDVARAČA, a jedan znak mora na DIJETU!

HOROSKOP za SUBOTU 24. jul 2021. godine: Blizanci se dvoume između LJUBAVI i ZABAVE, Rak ima VATRENOG UDVARAČA, a jedan znak mora na DIJETU!

21 јула, 2021 0 By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Posao: Težak dan, potrebna vam je pomoć. Ne bi bilo loše da angažujete jednog Lava da vam pomogne. Ljubav: Dolaze vam mnogo bolji dani za ljubav jer verujete u to pa će onda i da se ostvari sve što želite. Zdravlje: Glavobolja usled stresa.

 

 

BIK

Posao: Nije dobro da stajete sa novim poslovnim planovima. Odličan dan za nov početak. Uradite sve danas da biste u budućnosti imali manje problema. Ljubav: Uživate, zapravo, vi znate kako da uživate. Pozovite prijatelje, pokažite svima vašu sreću. Zdravlje: Preterujete s hranom.

BLIZANCI

Posao: Dobar dan na radnom mestu. Velike promene. Volite kad se nešto pozitivno dešava u vašem radnom okruženju. Ljubav: Donesite odluku, prava veza ili zabava. Vi volite ipak sve legalno da imate ispred sebe, pa će veza prava biti ono što želite. Zdravlje: Nemate teškoće.

 

 

RAK

Posao: Uživate u današnjem radnom danu. Pokušavate da saradnici budu zadovoljni kao i vi , da im pokažete kako se radi, kako je ipak moguće uspeti u životu. Ljubav: Udvara vam se osoba u znaku Ovan. Ovo može biti lepa veza. Vi ste jak , dinamičam par koji ima budućnost. Zdravlje: Loše varenje.

 

 

LAV

Posao: Novčana nadoknada koju ste dugo čekali stiže. Sigurno ćete napredovati. Od toga zavisi da li ćete biti i dalje na tom radnom mestu. Ljubav: Opterećeni ste porodičnim brigama. Volite sve da dovedete do perfekcije ali zaboravljate da ostali ukućani nisu kao vi. Zdravlje: Uradite analizu krvi.

 

 

DEVICA

Posao: Niste zadovoljni, smatrate da to može i bolje. Nikako ne prihvatate zastoj u poslu koji radite. Tražite bolje rezultate. Ljubav: U odnosu sa suprotnim polom postajete previše zahtevni. Volite da istražujete, analizirate sve šta vam se dešava. Zdravlje: Pazite se prehlada.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2