HOROSKOP za PETAK 23. jul 2021. godine: Ovan mora biti PAŽLJIV U LJUBAVI, Bika očekuje PRIJATNO IZNENAĐENJE, a jedan znak će biti RAZOTKRIVEN!

HOROSKOP za PETAK 23. jul 2021. godine: Ovan mora biti PAŽLJIV U LJUBAVI, Bika očekuje PRIJATNO IZNENAĐENJE, a jedan znak će biti RAZOTKRIVEN!

21 јула, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Posao: Pokazujete svima da ste zaslužili mesto nekog ko zna da vodi posao. Vi ste odličan organizator i to morate da istaknete. Ljubav: Strast vas okupira. Gazite preko svih svojih principa. Pazite da ne preterate, možda vam se to obije o glavu. Zdravlje: Odlično.

 

 

BIK

Posao: Vraćate se ustaljenom, svakodnevnom ritmu. Volite miran i proveren recept za život. Ali posao čeka i ne možete da preterujete u nekom miru akcija vas čini moćnim. Ljubav: Očekujete prijatno iznenađenje na polju emocija od jedne Vage. Pazite da ne preterate u svojoj ljubomori. Zdravlje: Čuvajte se raznih upala.

 

 

BLIZANCI

Posao: Veoma ste harizmatični kada je posao u pitanju. Teško vas je pratiti, zbog toga često imate zavidne i ljubomorne ljude oko sebe. Ljubav: Miran dan za one u braku. Buran dan za slobodne. Puno zanimljivih susreta u jednom danu. Možda vas jedna Škorpija ili Devica povedu u raj emocija. Zdravlje: Osećate se dobro.

 

RAK

Posao: Srećni ste, motivisani za dalje uspehe. Počnite da radite sa mladima kako bi im pokazali pravi put uspeha. Ljubav: Za slobodne Rakove sledi novo poznanstvo , ako ste zainteresovani za strast, onda Lav ako ste zaljubljeni u duboku emociju onda, verovali ili ne, jedan Jarac. Zdravlje: Dobro se osećate.

 

 

LAV

Posao: Firma je u manjoj krizi ali vi ste neko ko zna kako da podigne posao. Koristićete kao i uvek vaš šarm, pozitivan stav i naravno ne odstupati od svojih ideja. Ljubav: Vaša pravila su na prvom mestu. Ponekad preterujete u traženju poslušnosti, to može da odbije partnera. Zdravlje: Pritisak varira.

 

 

DEVICA

Posao: Čuvajte svoje znanje za sebe. Vi ste osoba koja u sebi nosi dobrobit za sve oko vas. Ne bi trebalo da trpite previše danas, obratite pažnju. Ljubav: Osećate usamljenost, iako imate dosta njih koji su zainteresovani za vas. Uplašeni ste zbog emocije jednog Jarca. On vas voli ali vi nikako da to prihvatite. Zdravlje: Hranite se zdravo.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2