HOROSKOP za NEDELJU 25. jul 2021. godine: Lav traži NOVU LJUBAV, Devica provodi dan sa PRIJATELJIMA, a jedan znak je LUDO ZALJUBLJEN!

HOROSKOP za NEDELJU 25. jul 2021. godine: Lav traži NOVU LJUBAV, Devica provodi dan sa PRIJATELJIMA, a jedan znak je LUDO ZALJUBLJEN!

21 јула, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

Posao: Dinamika na poslu. Ali vam je ipak potreban mir bar par sati. Izađite na pauzu, nije sve u poslu. Ljubav: Emocije ili principi – odlučite ali poslušajte srce svoje. Skloni ste da budete u zamci raznim uticajima i tako se zatvorite. Zdravlje: Malo ste nervozni.

 

 

BIK

Posao: Vladate situacijom na radnom mestu. Odlični ste u saradnji sa mladima, možda vam oni otvore put kojim da pokrenete posao. Ljubav: Trudite se da ulepšate prostor gde živite ali vam je potrebna podrška partnera. Zajedno možete mnogo toga da postignete. Zdravlje: Dobro se osećate.

 

 

BLIZANAC

Posao: Posao vam dobro ide, mada niste zadovoljni sa novcem, zaradom. Mislite da bi bilo dobro da radite dupli posao. Ljubav: Ponosni ste na uspeh u braku ali opet tražite nekog… Slobodni blizanci imaju poziv na ručak od jedne Vage. Zdravlje: Muči vas alergija.

 

 

RAK

Posao: Previše ste iscrpljeni od strane drugih ljudi iz privatnog života. Posvetite se poslu bez njihovog uticaja. Ljubav: Imate utisak da samo dajete. Očekujete preveliku pažnju od voljene osobe. Budite realni, svako voli da mu se ukaže pažnja. Zdravlje: Dobro se osećate.

 

 

LAV

Posao: Na vrhu ste, odličan dan za put, novac, napredak. Možda ne bi bilo loše da se spremate na kraći poslovni put. Ljubav: Razmišljate o avanturi, svakodnvnica vuče u dosadu. Lav koji traži novu ljubav pronaći će je u nekom malom kafeu, kroz druženje. Zdravlje: Odlično.

 

 

DEVICA

Posao: Postoji mogućnost za promenom posla. Vreme je da se okrenete novitetima, ovde vam je previše dosadno. Pomoć od neke druge Device. Ljubav: Ako ste slobodni danas provodite dan sa nekim ko vam je dobar drug, prijatelj. Ako ste u braku onda očekujte kritiku partnera zbog nezainteresovanosti. Zdravlje: Stomak osetljiv.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2