HOROSKOP za SREDU 21. jul 2021. godine: Vaga želi RAZREŠENJE ODNOSA, Škorpija gori od STRASTI, Strelac na meti OGOVARANJA!

HOROSKOP za SREDU 21. jul 2021. godine: Vaga želi RAZREŠENJE ODNOSA, Škorpija gori od STRASTI, Strelac na meti OGOVARANJA!

18 јула, 2021 0 By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Posao: Nemate toliko obaveza koliko ih je bilo prethodnih dana. Imate i vi pravo na mali predah. Ljubav: Razmišljate kako da udovoljite partneru, jer vam se čini da je stalno nezadovoljan. Ponekad preterujete u svojoj pažnji zbog čega ne možete da se stabilizujete, budite realni. Zdravlje: Temperatura.

 

 

BIK

Posao: Danas možete da predahnete jer ste obavili veliki deo zadatka u prethodnom periodu. Probajte da se povežete sa osobom u znaku Ribe ili Jarca, mogli bi vam doneti korist. Ljubav: Već duže vreme partner ima ispade koji vam nisu jasni. Morate da zaustavite to nezadovoljstvo. Zdravlje: Jedite umereno.

 

 

BLIZANCI

Posao: Imate sve realne šanse za napredak. Ali realizaciju toga moraće da sačeka neki bolji trenutak. Ljubav: Imate utisak da vam se komunikacija sa partnerom sve više razvija. To je najbolji lek za Blizance jer šta je vama potrebno nego priča, priča… Zdravlje: Dobro se osećate.

 

 

RAK

Posao: Postoji nekoliko razloga zašto bi trebalo da odložite svoje planove. Strpite se za bolje dane. Trebalo bi da se obratite Vagama za bolju saradnju. Ljubav: Dopadate se jednoj Devici već duže vreme. Odgovorite joj na udvaranje, jer vaša usporenost ili stidljivost mogu biti okidač za gubitak partnera. Zdravlje: Nemate razloga za brigu.

 

 

LAV

Posao: Ako radite u prosveti možete očekivati manji sukob sa nadređenima. Srećom, prolazite bez težih posledica. Ljubav: Izluđuje vas partnerova malodušnost. Vi volite iskren odnost, puno ljubavi i vatre. Očigledno da ste naišli na nekog ko nije za vas. Zdravlje: Gojaznost.

 

 

DEVICA

Posao: Smišljate strategiju za naredne dane. Ne bi bilo loše da poslušate savet jednog uspešnog Jarca. Ljubav: Nemojte tražiti problem gde ga nema, budite malo pospustljiviji prema partneru. Stalna kontrola ili džangrizanje ubija ljubav. Zdravlje: Nema potrebe za brigom.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2