HOROSKOP za SREDU 21. jul 2021. godine: Vaga želi RAZREŠENJE ODNOSA, Škorpija gori od STRASTI, Strelac na meti OGOVARANJA!

HOROSKOP za SREDU 21. jul 2021. godine: Vaga želi RAZREŠENJE ODNOSA, Škorpija gori od STRASTI, Strelac na meti OGOVARANJA!

18 јула, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Posao: Nemate toliko obaveza koliko ih je bilo prethodnih dana. Imate i vi pravo na mali predah. Ljubav: Razmišljate kako da udovoljite partneru, jer vam se čini da je stalno nezadovoljan. Ponekad preterujete u svojoj pažnji zbog čega ne možete da se stabilizujete, budite realni. Zdravlje: Temperatura.

 

 

BIK

Posao: Danas možete da predahnete jer ste obavili veliki deo zadatka u prethodnom periodu. Probajte da se povežete sa osobom u znaku Ribe ili Jarca, mogli bi vam doneti korist. Ljubav: Već duže vreme partner ima ispade koji vam nisu jasni. Morate da zaustavite to nezadovoljstvo. Zdravlje: Jedite umereno.

 

 

BLIZANCI

Posao: Imate sve realne šanse za napredak. Ali realizaciju toga moraće da sačeka neki bolji trenutak. Ljubav: Imate utisak da vam se komunikacija sa partnerom sve više razvija. To je najbolji lek za Blizance jer šta je vama potrebno nego priča, priča… Zdravlje: Dobro se osećate.

 

 

RAK

Posao: Postoji nekoliko razloga zašto bi trebalo da odložite svoje planove. Strpite se za bolje dane. Trebalo bi da se obratite Vagama za bolju saradnju. Ljubav: Dopadate se jednoj Devici već duže vreme. Odgovorite joj na udvaranje, jer vaša usporenost ili stidljivost mogu biti okidač za gubitak partnera. Zdravlje: Nemate razloga za brigu.

 

 

LAV

Posao: Ako radite u prosveti možete očekivati manji sukob sa nadređenima. Srećom, prolazite bez težih posledica. Ljubav: Izluđuje vas partnerova malodušnost. Vi volite iskren odnost, puno ljubavi i vatre. Očigledno da ste naišli na nekog ko nije za vas. Zdravlje: Gojaznost.

 

 

DEVICA

Posao: Smišljate strategiju za naredne dane. Ne bi bilo loše da poslušate savet jednog uspešnog Jarca. Ljubav: Nemojte tražiti problem gde ga nema, budite malo pospustljiviji prema partneru. Stalna kontrola ili džangrizanje ubija ljubav. Zdravlje: Nema potrebe za brigom.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2