HOROSKOP za PONEDELJAK 19. jul 2021. godine: Ovan ima BURAN DAN, Bik uživa u PAŽNJI, Blizance čeka PRIJATNO POPODNE!

HOROSKOP za PONEDELJAK 19. jul 2021. godine: Ovan ima BURAN DAN, Bik uživa u PAŽNJI, Blizance čeka PRIJATNO POPODNE!

18 јула, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Posao: Spremite se za izuzetno buran dan. Ovnovi druge dekade osećaju napetost, stoga izbegavajte konflikt sa kolegama. Ljubav: Danas nikako nije vaš dan. Moguće je da saznate nešto o partneru što vam se neće dopasti. Zdravlje: Možete dobiti virus. Imunitet vam je slab.

 

 

BIK

Posao: Na ruku vam danas ide sve, nekako ste uigrani na poslu. Mnogi vam zavide na postignutom uspehu. Ljubav: Možete da se pohvalite da uživate simpatije suprotnog pola. Danas ste posebno lepi jer se trudite da izgledate dobro, to je pola uspeha u ljubavnoj igri. Zdravlje: Stabilno.

 

 

BLIZANCI

Posao: Nemate problem da stignete sve što morate danas da završite. Vi ste znak koji brzo misli, brzo donosi odluke, imaćete uspeha. Ljubav: Lepo popodne uz partnera i porodicu, mogući gosti koji nisu poželjni, ali vi znate kojim putem da idete. Zdravlje: Bolovi u nogama ili rukama.

 

 

RAK

Posao: Danas dolazi do situacije da se suprostavite mnogima iz okruženja, posebno autoritetu. Budite hrabri i isterajte svoj stav do kraja. Ljubav: Osećate se napušteno i tužno. Niste znali kako da postupate sa voljenom osobom. Razvedrite se jer posle kiše uvek grane sunce. Zdravlje: Imate problem sa crevima.

 

 

LAV

Posao: Ne morate uvek da stavite do znanja da ste gazda. Nisu dužni da se bave vama. Spustite svoj ego. Ljubav: U vezi je nastupila monotonija. Vi ste aktivan , jak znak koji ne sedi mirno. Slobodni Lav neka se strpi za bolje dane. Zdravlje: Odlično.

 

 

DEVICA

Posao: Budite ponosni na sebe i postignute rezultate. Potrudite se da ih opravdate u budućnosti. Ljubav: Neko je odavno bacio oko na vas. Pokušavate da se snađete ali vas vaša bojažljivost uvek blokira. Uzvratite makar i neobaveznim flertom. Zdravlje: Dosta dobro.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2