HOROSKOP za ČETVRTAK 22. jul 2021. godine: Jarac NE ODUSTAJE lako, Vodolija ne štedi ENERGIJU, Ribama treba više SNA!

HOROSKOP za ČETVRTAK 22. jul 2021. godine: Jarac NE ODUSTAJE lako, Vodolija ne štedi ENERGIJU, Ribama treba više SNA!

18 јула, 2021 Off By coki

vaga

POSAO
Procenjujete različite poslovne prilike i prednost dajete onim situacijama u kojima vladaju poznata pravila. Obratite pažnju na nove informacije.
LJUBAV
Delujete sugestivno na voljenu osobu, ali ipak ne možete da predvidite i tok događaja koji zahtevaju intuitivnu percepciju.
ZDRAVLJE
Potrebno je da uskladite svoje misli i osećanja.

skorpija

POSAO
Previše očekujete od nekih poslovnih susreta i zaneti ste idejom o velikom dobitku. Zbog optimističkih uverenja i prevelikih ambicija ne obraćate pažnju na nečije korisne sugestije.
LJUBAV
Izbegavajte impulsivno ponašanje pred voljenom osobom i nemojte zanemariti obaveze koje imate prema svojoj porodici. Greške se ispravljaju i u hodu.
ZDRAVLJE
Usporite svoj ubrzani ritam.

strelac

POSAO
U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost u svom nastupu. Nema potrebe da donosite ishitrene odluke.
LJUBAV
agodno se prepuštate različitim emotivnim izazovima i svojim strastima. Trenutak emotivnog otrežnjenja predstavlja novu lekciju o partnerskim odnosima.
ZDRAVLJE
Dobro se osećate.

jarac

POSAO
Obratite pažnju na različite poslovne događajejer je važno da se zateknete u pravom trenutku i na pravom mestu.
LJUBAV
Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju ili interesovanje. Umete da osmislite dobru ljubavnu strategiju u različitim situacijama i ne odustajete lako od onoga što želite.
ZDRAVLJE
Nalazite se u sjajnoj fizičkoj formi.

vodolija

POSAO
Važno je da sačuvate poslovnu poziciju i zato nemojte štedeti energiju. Vaš poslovni upeh ne predstavlja vrhunac, ali istovremeno ni vaši saradnici ne mogu da se pohvale značajnim rezultatima.
LJUBAV
Neko ne ispunjava vaša emotivna očekivanja, a vi biste želeli to da promenite. Sada je najbolji trenutak da poradite na tome!
ZDRAVLJE
Posvetite pažnju vedrim temema i sadržajima.

ribe

POSAO
Suočavate se sa različitim problemima u odnosu sa saradnicima. Važno je da odredite pravilnu granicu između pristojnog ponašanja i poslovnih ustupaka koje želite da učinite.
LJUBAV
Partner deluje pomalo ćudljivo i izražava izvesnu sumnju u vašu priču, razmislite koliko ste odgovorni za sadašnju situaciju u kojoj se nalazite.
ZDRAVLJE
Prijaće vam više sati zdravog sna.

Стране: 1 2