HOROSKOP za NEDELJU 18. jul 2021. godine: Blizanci imaju KONFLIKT SA PARTNEROM, Rak SAMOUVEREN, Škorpija bez INSPIRACIJE, Jarac NEPOVERLJIV, Ribe treba da ODMORE!

HOROSKOP za NEDELJU 18. jul 2021. godine: Blizanci imaju KONFLIKT SA PARTNEROM, Rak SAMOUVEREN, Škorpija bez INSPIRACIJE, Jarac NEPOVERLJIV, Ribe treba da ODMORE!

14 јула, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

Ovan
Ljubav:
Ne ustručavate se da izrazite svoje namere u skladu sa emotivnom inspiracijom. Umete da iznenadite partnera neobičnim idejama.
Posao:
Raspoloženi ste za različite susrete i neobične ideje. Delujete zadovoljno kada vidite da se Vaš napor višestruko isplatio.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate kondiciju.

 

 

Bik
Ljubav:
Ne budite nepravedni prema osobi koja očekuje Vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se poigravate nečijim osećanjima.
Posao:
Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije kako biste razjasnili sve dileme.
Zdravlje:
Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

 

 

Blizanci
Ljubav:
Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje u Vašem odnosu. Voljena osoba, kao da nema previse tolerancije za Vaše ćudljivo ponašanje.
Posao:
Očekujete nečiji odgovor ili konkretnu informaciju o poslovnoj saradnji. Budite promišljeni i upotrebite svoje diplomatske manire pred saradnicima.
Zdravlje:
Važno je da izbegavate dodatno uzbuđenje i stresne situacije.

 

Rak

Ljubav:
Osećate emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner vešto »izmiče« pred Vašim pozivima.
Posao:
Samouvereno branite svoje stavove. Potrebno je da racionalno koristite energiju i da sugestivno predstavite svoje ideje.
Zdravlje:
Sve se može kada se hoće, usporite svoj ubrzani ritam.

 

 

Lav
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom ne možete diktirati »ljubavna pravila«. Lepo je, samo ono što odgovara zajedničkom ukusu i raspoloženju.
Posao:
Dobijate različite olakšice u poslovno-finansijskom smislu, važno je da imate dobar podsticaj i da ostvarite svoje namere.
Zdravlje:
Prijaće Vam neki zabavni sadržaji i sportska aktivnost, kao dobra relaksacija.

 

 

Devica
Ljubav:
Pažljivije razmislite o nečijim rečima. Nema potrebe da izazivate partnera na rivalstvo.
Posao:
Neko Vas indirektno opominje da promenite svoje ponašanje, ali Vi ne pridajete poseban značaj osobi koja Vas kritikuje.
Zdravlje:
Izbegavajte isuviše naporne ili stresne situacije.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2