HOROSKOP za NEDELJU 18. jul 2021. godine: Blizanci imaju KONFLIKT SA PARTNEROM, Rak SAMOUVEREN, Škorpija bez INSPIRACIJE, Jarac NEPOVERLJIV, Ribe treba da ODMORE!

HOROSKOP za NEDELJU 18. jul 2021. godine: Blizanci imaju KONFLIKT SA PARTNEROM, Rak SAMOUVEREN, Škorpija bez INSPIRACIJE, Jarac NEPOVERLJIV, Ribe treba da ODMORE!

14 јула, 2021 0 By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

Ovan
Ljubav:
Ne ustručavate se da izrazite svoje namere u skladu sa emotivnom inspiracijom. Umete da iznenadite partnera neobičnim idejama.
Posao:
Raspoloženi ste za različite susrete i neobične ideje. Delujete zadovoljno kada vidite da se Vaš napor višestruko isplatio.
Zdravlje:
Potrebno je da poboljšate kondiciju.

 

 

Bik
Ljubav:
Ne budite nepravedni prema osobi koja očekuje Vaše iskreno razumevanje. Nema potrebe da se poigravate nečijim osećanjima.
Posao:
Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije kako biste razjasnili sve dileme.
Zdravlje:
Prijaće Vam zabavni sadržaji, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

 

 

Blizanci
Ljubav:
Mogući su različiti konflikti ili nerazumevanje u Vašem odnosu. Voljena osoba, kao da nema previse tolerancije za Vaše ćudljivo ponašanje.
Posao:
Očekujete nečiji odgovor ili konkretnu informaciju o poslovnoj saradnji. Budite promišljeni i upotrebite svoje diplomatske manire pred saradnicima.
Zdravlje:
Važno je da izbegavate dodatno uzbuđenje i stresne situacije.

 

Rak

Ljubav:
Osećate emotivni zanos, ali Vam nedostaje dobra prilika da izrazite svoje namere. Partner vešto »izmiče« pred Vašim pozivima.
Posao:
Samouvereno branite svoje stavove. Potrebno je da racionalno koristite energiju i da sugestivno predstavite svoje ideje.
Zdravlje:
Sve se može kada se hoće, usporite svoj ubrzani ritam.

 

 

Lav
Ljubav:
U susretu sa voljenom osobom ne možete diktirati »ljubavna pravila«. Lepo je, samo ono što odgovara zajedničkom ukusu i raspoloženju.
Posao:
Dobijate različite olakšice u poslovno-finansijskom smislu, važno je da imate dobar podsticaj i da ostvarite svoje namere.
Zdravlje:
Prijaće Vam neki zabavni sadržaji i sportska aktivnost, kao dobra relaksacija.

 

 

Devica
Ljubav:
Pažljivije razmislite o nečijim rečima. Nema potrebe da izazivate partnera na rivalstvo.
Posao:
Neko Vas indirektno opominje da promenite svoje ponašanje, ali Vi ne pridajete poseban značaj osobi koja Vas kritikuje.
Zdravlje:
Izbegavajte isuviše naporne ili stresne situacije.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2