HOROSKOP za PONEDELJAK 5. jul 2021. godine: Rak oseća SIGURNOST pored JEDNOG znaka, Škorpija još uvek može da SPASI VEZU, Vodolija uživa UZ PRIJATELJE!

HOROSKOP za PONEDELJAK 5. jul 2021. godine: Rak oseća SIGURNOST pored JEDNOG znaka, Škorpija još uvek može da SPASI VEZU, Vodolija uživa UZ PRIJATELJE!

4 јула, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Posao

Morate biti strpljivi, disciplinovani i tolerantni. Pa ne može svaki dan biti vaš ima i drugih koji su bitni.

Ljubav

Posvetite se kući, porodici, idealan dan za tako nešto. Slobodni Ovan traži pomoć i savet prijatelja o toku ljubavne veze koja je poljuljana.

Zdravlje

Razmišljate o poseti lekara tokom dana.

 

 

BIK

Posao

Čest osećaj lenjosti i apatije može da vam pokvari poslovni plan. Morate biti van takvih osećanja, nikako do novca na taj način da dolazite.

Ljubav

Najbolje znate, šta i kako da dođete do osobe koja vas zanima. Vi ste vešt ljubavnik, vešt šarmer, osoba koja je pored vas ne može da vam odoli.

Zdravlje

Pad imuniteta je moguć ali i trajaće…

 

 

BLIZANCI

Posao

Savetuje se što više pozitivnih poteza, jer puno toga izmiče kontroli. Morate da se bolje organizujete. Koristite inteligenciju.

Ljubav

Razmišljate o stvaranju udruženja, slavljima i druženjima sa većim brojem ljudi, ali znatesami da morate da pazite, pa onda želje uklopite u situaciju koja je oko nas.

Zdravlje

Dobro se osećate.

 

 

RAK

Posao

Puni ste elana. Jurite sto na sat u želji da uradite što više zaostalih stvari. Postoje periodi kada vam ništa ne polazi za rukom ali sada je bolje.

Ljubav

Emotivno ste vezani za jednog Jarca i to mora da se ostvari kao ozbiljna veza. Osećate sigurnost sa tim znakom.

Zdravlje

Potiskivanje emocije besa daće problem žuči, jetre.

 

 

LAV

Posao

Fizički se iznurujete, jer radite više nego što ste u stanju, umesto da sve ostavite po strani i sačekate povoljniji momenat.

Ljubav

Partner ima razumevanje za vaše ponašanje. Sve trpi, samo da vama udovolji. Morate videte žrtvu osobe sa kojom ste jer u suprotnom sledi raskid.

Zdravlje

Stopala, noge osetljive.

 

 

DEVICA

Posao

Planete vam šalju isključivo pozitivne uticaje. Ukoliko ne uspete da ih prepoznate, radi se o ličnoj nesposobnosti. Morate se potruditi da biste ih prepoznali.

Ljubav

Zašto lutati kad je sve tako jednostavno, bar danas. Prednost dajete druženju sa istomišljenicima.

Zdravlje

Preterana gojaznost.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

Стране: 1 2