HOROSKOP za SREDU 23. jun 2021. godine: Bik uživa sa VOLJENOM OSOBOM, Vodoliju čeka NOVO POZNANSTVO, Ribe imaju puno UDVARAČA!

HOROSKOP za SREDU 23. jun 2021. godine: Bik uživa sa VOLJENOM OSOBOM, Vodoliju čeka NOVO POZNANSTVO, Ribe imaju puno UDVARAČA!

20 јуна, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

OVAN

Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete povoljan dan koji vam donosi pozitivna rešenja i dobre preokrete. Vaš odnos sa voljenom osobom će se polako menjati. Osetljiva bešika i mokraćni putevi.

BIK

Posvetite se malo svojim planovima i uspećete da dođete korak bliže njihovom ostvarenju. Budite uporni i temeljni. Moguće je da ćete uživati u pozitivnoj atmosferi sa voljenom osobom danas. Moguće su respiratorne infekcije.

BLIZANCI

Danas vam dolazi veliko olakšanje. Nove informacije dopiru do vas. Poslovna situacija vam se menja na dobar način. Nije vam lako da pokažete svoja osećanja prema simpatiji. Povedite računa o svom režimu ishrane.

RAK

Preporuka je da se danas ne izlažete bilo kakvim rizičnim situacijama, da ne ulažete novac i da se ne igrate sa poslovnim planovima. Ukoliko ste u braku, voljena osoba će vam pokazati da joj je iskreno stalo do vas. Izbegavajte naprezanje.

LAV

Generalno vam ovaj dan nije povoljan za posao, možete da imate neke poteškoće na ovom planu. Moguće je da trenutno niste spremni za novu vezu i da vam je potrebno još neko vreme da budete sami. Nesanica je naglašena.

DEVICA

Potrudite se da pokažete posvećenost poslu. Pred vama je period u kojem ćete imati važna dešavanja i promene. Današnji dan vam može doneti početak nove veze. Moguća je upala mišića. Ne forsirajte se.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2