HOROSKOP za SUBOTU 12. jun 2021. godine: Lav spreman za NOVU LJUBAV, Škorpija se PLAŠI EMOCIJA, Jarac se NE SLAŽE sa voljenom osobom!

HOROSKOP za SUBOTU 12. jun 2021. godine: Lav spreman za NOVU LJUBAV, Škorpija se PLAŠI EMOCIJA, Jarac se NE SLAŽE sa voljenom osobom!

6 јуна, 2021 Off By coki

 

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

 

OVAN

Možete da se oslonite na saradnike. Današnji dan vam je povoljan za posao, dolaze vam neka nova rešenja. Možete da očekujete stabilnu situaciju u odnosu sa partnerom koji vam je posvećen. Problemi sa za nervnim sistemom.

 

 

BIK

Dobićete pozitivan odgovor vezano za neki zahtev ili molbu koju ste poslali. Očekuje vas povoljan period. Ukoliko ste planirali početak zajednice ili braka, današnji dan je odličan za to! Uspećete da rešite neke tegobe.

 

 

BLIZANCI

Možete da očekujete ponudu za saradnju sa inostranstvom ili sa nekom kompanijom koja je povezana sa inostranstvom. Možete da se nadate poznanstvu sa osobom o kojoj ste već čuli mnogo komentara. Hronični problemi.

 

 

RAK

Uspećete da ostvarite značajno poboljšanje poslovnih okolnosti, a kroz neko vreme i veću zaradu. Čvrsto verujete u to da ćete pronaći pravu ljubav. Iako imate mnogo razočarenja iza sebe, ne odustajete. Nemate probleme na polju zdravlja.

 

 

LAV

Možete da očekujete priliku da realizujete jednu važnu poslovnu saradnju u budućnosti. Pokretanje novog poznanstva vam unosi elan i daje vam pozitivnu energiju. Spremni ste za novu ljubav! Povedite računa ako ste skloni alergijama.

 

 

DEVICA

Možete da očekujete naporan dan i dosta poslovnih obaveza. Pred vama je dosta stresova i promena. Za sada vam nije lako da sa partnerom ostvarite stabilnost. U nekim trenucima e polako hladite. Moguć je pad imuniteta.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2