Žena VAGA: Njeni KVALITETI ne bi mogli da se nabroje DO SUTRA!

Žena VAGA: Njeni KVALITETI ne bi mogli da se nabroje DO SUTRA!

2 јуна, 2021 Off By coki

 

 

Žena Vaga nema problema u pronalaženju ljubavnika – to je jedna od lakših vežbi za nju, kao i pokloniti publici jedan od njenih neodoljivih osmeha. Ova dama uvek nastoji na tome da u društvu bude vesela i šarmantna, ona obara muškarce s nogu svojom ženstvenošću.

 

 

 

 

Ona je dovoljno promućurna da ljubavnika pusti da veruje da je on lovac – zato je žena Vaga retko bez partnera.Traži duševni mir po svaku cenu, u stanju je da diskutuje o svemu i svačemu ali bez da stvori jaka osećanja i nepogaziva mišljenja o tome. Kad joj potencijalni obozavaoc predloži sastanak, ona ce verovatno reći „možda“, bez opredeljeno pozitivnog ili negativnog odgovora i dovesti ga time u nedoumicu. Neka bude srećan što mu odmah nije rekla „ne“, a neodlučujući odgovor koji je dobio signalizira da postoje pozitivne šanse za vreme udvoje. Poznata po svojoj ljupkosti, specifičnosti i šarmu, kao i po odbojnosti prema svemu sto je neatraktivno ili zastarelo. Ulaže stil u svoje ponašanje i odevanje i svemu što je okružuje voli da doda izvesnu mericu elegancije.

 

 

 

 

Njen cilj je da bude obožavana od strane suprotnog pola, i ako je partner spreman da podržava njen ego, ona će se potruditi da mu pokaže sve njene ekstra tehnike vođenja ljubavi. Pošto Venera, boginja ljubavi vlada njenim znakom, ona je vešta u umetnosti ljubavi. Uživa u predigri, poželjno je da muškarac odrecituje nekoliko stihova nekog ljubavnog soneta… Za nju je zavodjenje umetnost, a ne fizički „napad“… Pojaviće se pred vama u providnoj haljini a svetlo iza nje će pojačati efekat…Sa njom nikada ne pokušavajte ništa na zadnjem sedištu automobila… Ona je prefinjena dama! Nikada ne navaljujte kao životinja – njoj je vrlo lako da kaže „da“ kada joj se pridje na pravi način. Dopustite joj da ona osmisli ljubavnu igru, jer ne zaboravite ona je umetnica u ljubavi. Ona zna šta su to sklad i harmonija i to zna duplo bolje od vas. Čvrsta kao čelik kada treba ukloniti prepreke sa vašeg puta i meka kao baršun kada vam treba opustiti napete nerve i povratiti veru u sebe. Suvereno će vas voditi kroz život, ali će to raditi tako ljupko i ženstveno da nećete imati baš ništa protiv.

 

 

 

Vi znate da ona diše za vas i da ste bez nje samo pola čoveka. Sve što treba da uradite je da ne dopustite ni da ona bez vas bude samo pola žene… ništa prirodnije, kada je ona već od vas stvorila ispunjenu i kompletnu ličnost. Žena rođena u ovom znaku predstavlja najinteresantniju osobu kako za ljubav tako i za ljubavne igre. Muškarci se bukvalno „lepe“ za nju. Ova žena je vrlo ženstvena i privlačna, što dobija od Venere, planete koja joj je zaštitnik i vladalac ovog znaka. Izgleda vrlo defikatno i ima produhovljen pogled. Ona je idealna supruga za bogatog i uspešnog muškarca, koji voli da se prema svojoj ženi odnosi kao prema kakvom siročetu kome je potrebna stalna zaštita. Često izgleda vrlo egzotično, ali nije toliko lomljive koliko izgleda. Kao žena je dobar mentalni sabesednik, široka je u svojim prijateljstvima i sposobna je da unese harmoniju u porodični život.

Стране: 1 2