HOROSKOP za NEDELJU 30. maj 2021. godine: Jarac ima VERNU LJUBAV, Vodolije i Ribe priliku za NOVO POZNANSTVO i LJUBAV!

HOROSKOP za NEDELJU 30. maj 2021. godine: Jarac ima VERNU LJUBAV, Vodolije i Ribe priliku za NOVO POZNANSTVO i LJUBAV!

24 маја, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

OVAN

 

Pokušajte da stvari gledate sa neke vedrije strane. Problemi koji vas muče na poslu nisu nerešivi. Važno vam je da na ljubavnom planu budete iskreni sa voljenom osobom i da pokažete osećanja. Moguća je glavobolja.

 

BIK

 

Maksimalno ste fokusirani na posao koji vam je sada prioritet. Spremni ste da rešite neke važne stvari danas. Dopada vam se osoba koja bi mogla da bude povezana sa nekom daljinom ili putovanjima. Prijala bi vam meditacija.

 

BLIZANCI

 

Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite na ovom polju i posao vam dobro funkcioniše sada. Ne želite da forsirate nova dešavanja. Smatrate da nova ljubav treba da vam se desi sasvim spontano. Dobro se osećate.

 

RAK

 

Ako želite da ostvarite poslovno napredovanje, biće važno da pokažete i neke socijalne veštine. Ukoliko vam se dopada osoba koja je zauzeta, mogli biste da imate nove ljubavne probleme i patnje. Koža vam je osetljiva.

 

LAV

 

Očekuje vas dosta sreće na polju posla. Moguće je da ćete imati i neki novi priliv finansija. Dopada vam se osoba koja pokazuje da ne želi ozbiljnu vezu, već samo neobavezne susrete povremeno. Smanjite unos masne hrane.

 

DEVICA

 

Nemate probleme na polju posla. Današnji dan vam je generalno miran i povoljan. Teško vam je da priznate ono što osećate prema svojoj simpatiji jer su okolnosti vašeg upoznavanja komplikovane. Izbegavajte alkohol.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2