HOROSKOP za NEDELJU 16. maj 2021. godine: Vaga ZADOVOLJNA, Jarac razmišlja O POSLU, Strelac USPEŠAN, Vodolija USAMLJENA!

HOROSKOP za NEDELJU 16. maj 2021. godine: Vaga ZADOVOLJNA, Jarac razmišlja O POSLU, Strelac USPEŠAN, Vodolija USAMLJENA!

11 маја, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Ne očekuju vas veće promene tokom današnjeg dana. Poslovna situacija vam se odvija po planu. Želite da vam se desi nova ljubav i da uživate! Spremni ste da se posvetite svojim emocijama i da se prepustite. Zdravlje je sve bolje.

 

BIK

 

Imate priliku da pokažete svoje talente i svoje umeće. Na poslovnom polju vam se vidi značajno pokretanje. Prepuštate se svojim osećanjima sada. Možete da očekujete povoljan dan za početak nove veze. Potreban vam je odmor.

BLIZANCI

 

Bićete zadovoljni poslovnom situacijom. Povoljan je dan da malo odmorite jer niste opterećeni poslom. Moguće je da ćete na ljubavnom polju na neki način sada biti spremni na kompromis. Prijaće vam da unosite više vode.

RAK

 

Rešili ste da menjate radno mesto. Možete da očekujete da ćete dobiti neku pomoć sa strane. Moguće je da odnos sa voljenom osobom nije onakav kakav ste se nadali da će da bude. Niste srećni zbog toga. Glavobolja.

 

LAV

 

Moguće je da ste skloni pravljenju grešaka na polju posla i da vam nije lako da se sa tim suočite. Partner nema dovoljno poverenja kada ste vi u pitanju. Moguće su svađe zbog ljubomore. Moguće je da ćete imati alergije.

 

DEVICA

 

Važno je da ne budete isključivi na poslovnom polju i da saradnicima pokažete spremnost na kompromis. Loše se osećate u odnosu sa voljenom osobom jer vam ona posvećuje sve manje vremena. Poradite na boljoj ishrani.

 

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2