HOROSKOP za PONEDELJAK 10. maj 2021. godine: Ovan SREĆAN U LJUBAVI, Bik POSVEĆEN POSLU, Blizanci danas OSVAJAJU!

HOROSKOP za PONEDELJAK 10. maj 2021. godine: Ovan SREĆAN U LJUBAVI, Bik POSVEĆEN POSLU, Blizanci danas OSVAJAJU!

9 маја, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

 

OVAN

 

Očekuju vas nove poslovne obaveze koje ćete morati da završite u kratkom roku. Važna vam je dobra organizacija. Emotivno ste stabilni i zadovoljni ste odnosom koji imate sa voljenom osobom. Prijalo bi vam druženje sa prijateljima.

 

BIK

 

Bićete maksimalno posvećeni poslovnim obavezama jer želite da napredujete na ovom polju. Moguće je da ste na neki način stidljivi i da vam nije lako da pokažete svoja osećanja ka voljenoj osobi. Moguća je prolazna glavobolja.

 

BLIZANCI

 

Tokom današnjeg dana možete da očekujete veoma usporenu situaciju na poslu, bez promena. Iskoristite priliku da osvojite svoju simpatiju. Današnji dan vam je jako povoljan za ljubav. Povećajte unos magnezijuma.

 

RAK

 

Neće vam biti teško da se organizujete na polju posla jer vam i saradnici puno pomažu na ovom planu. Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo koje bi kasnije moglo da vodi u emotivnu vezu. Manja ukočenost u leđima.

 

LAV

 

Očekuje vas dobar period za poslovne promene ako tako nešto imate u planu. Dolazi momenat za odluke. Možete da očekujete povoljan dan za odnos sa voljenom osobom. Slobodni Lavovi još uvek samuju. Odlično zdravlje.

 

DEVICA

 

Imate dosta poslovnih obaveza ali ste spremni da im se posvetite jer vam je važno da se na ovom polju dokažete. Zadovoljni ste svojim brakom i odnosom koji imate sa partnerom. Uskoro planirate decu. Problemi sa krvnom slikom.

 

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2