HOROSKOP za SUBOTU 08. maj 2021. godine: Lav POSVEĆEN poslu, Vodolija PARTNERU, a Ribe SREĆNE u krugu porodice!

HOROSKOP za SUBOTU 08. maj 2021. godine: Lav POSVEĆEN poslu, Vodolija PARTNERU, a Ribe SREĆNE u krugu porodice!

23 априла, 2021 Off By coki

 

VAGA

Ukoliko tokom današnjeg dana ne pokrenete promene, kasnije vam neke stvari mogu krenuti po zlu. Partner očekuje od vas neki dokaz ljubavi a vi delujete nezainteresovano za vašu vezu. Čuvajte se alergija.

 

ŠKORPIJA

Moguće je da želite da menjate radno mesto ali vam se još uvek ne otvara mogućnost za tako nešto. Došlo je vreme da jasno definišete svoje ciljeve sa voljenom osobom. Pad imuniteta je naglašen kod vas u ovom periodu.

 

STRELAC

Ukoliko budete bili preterano impulsivni, možete lako da izazovete neki poslovni problem. Imate velike šanse za novo poznanstvo i početak veze sa osobom koja će vam izgledati kao da je idealna za vas. Srčane smetnje.

 

JARAC

Niste sada spremni za promene na ovom polju. Moguće je da postoje neki pritisci nad vašom glavom i da vam se to ne dopada. Moguće je da ćete imati neku pogrešnu procenu na ljubavnom planu. Izbegavajte tešku hranu.

 

VODOLIJA

Ukoliko ste planirali da se posvetite obavezama koje u prošlosti niste rešili na vreme, ovo je idealan trenutak za to. Dolazi vreme u kojem ćete imati šansu da se posvetite voljenoj osobi. Izbegavajte cigarete.

RIBE

Dugo očekivana poslovna saradnja bi trebala da se realizuje konačno. Zadovoljni ste okolnostima u kojima se nalazite. Povoljan je an ako ste u braku. Provešćete neke lepe trenutke sa porodicom. Razmišljate o dijeti.

Стране: 1 2