HOROSKOP za PONEDELJAK 19. april 2021. godine: Ovan ima puno OBAVEZA, Bik ima KRIZU U VEZI, a Blizanci priliku da OSVOJE nekoga!

HOROSKOP za PONEDELJAK 19. april 2021. godine: Ovan ima puno OBAVEZA, Bik ima KRIZU U VEZI, a Blizanci priliku da OSVOJE nekoga!

17 априла, 2021 Off By coki

 

VAGA

 

Potrudite se da poboljšate odnose u poslovnom okruženju ako želite da ostvarite napredak koji ste imali u planu. Moguće je da će vam voljena osoba saopštiti neke loše vesti. Moguća je glavobolja. Pazite na zdravlje.

 

ŠKORPIJA

 

Ukoliko planirate putovanje, očekuje vas odlična faza. Možete da se nadate razvoju nove poslovne saradnje. Dopada vam se osoba koja pokazuje da ima interesovanje ka vama. Dobro se osećate u svojoj koži.

STRELAC

 

Pred vama je nepovoljan dan. Moguće je da ćete imati probleme na polju posla u narednom periodu. Možete da očekujete zanimljiva dešavanja na ljubavnom planu. Pred vama je novo poznanstvo. Prijala bi vam masaža i opuštanje.

 

JARAC

 

Moguće je da ćete potpisati ugovor koji će vam biti prilično značajan za polje finansija i posla. Možete da se nadate ozbiljnoj vezi u narednom periodu. Osoba koja vas zanima će pokazati da želi budućnost sa vama. Problemi sa leđima.

 

VODOLIJA

 

Imaćete priliku da ostvarite kompromisno rešenje vezano za konflikt koji je izbio na poslu. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju sa osobom do koje vam je stalo. Bavite se sportom! Prija vam vežbanje.

 

RIBE

 

Današnji dan vam je povoljan za posao, ako budete pokrenuli nove projekte bićete veoma zadovoljni. Iako ste u imali sumnje vezano za partnera, uverićete se da vaš odnos može da bude dobar. Krvotok vam je slaba tačka.

Стране: 1 2