Neko bitan

Muškarac otkrio: Kod svoje žene najviše VOLIM ŠTO ZVOCA i što me KONTROLIŠE!

Svi se plaše tih žena koje zvocaju i kontrolišu, ali možda baš takve žene poželjno utiču na vas.

 

Koliko je poželjno imati ženu koja stalno zvoca, proverava svog partnera, pregleda poruke i pozive, društvene mreže, raspituju se gde je bio, šta je radio? Neke od razloga, zašto muškarci ostaju sa takvim ženama, otkrio nam je naš sagovornik.

 

 

On je bio u vezi sa ženom, gde su svakodnevni dramatični ispadi bili normalni. Takvim ponašanjem ništa dobro nije donela ni njemu ni sebi. Nije poštovala ni njegovu privatnost, ni porodicu. Stalno je sumnjala u sve njegove postupke, pratila ga u stopu.

 

 

Gde god bi on krenuo, ona je išla za njim. Ali ipak je i dalje bio sa njom i voleo je. A zašto? Jednostavno je bio presrećan jer je pored sebe imao nekoga ko „hrani“ njegov ego. Takva žena je mogla biti s kim god poželi, imati bilo kojeg muškarca, ali je odlučila da bude sa njim, a njemu je to bilo i više nego dovoljno.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

 

 

Znao je da pored sebe ima ženu koja ga voli više od ičega. Bio je siguran da mu je ona najveća podrška u svemu, da će pristati uraditi bilo šta za njega u bilo kojem momentu. Sve ovo više priliči ženskim osobama, ali i muškarci i te kako se vole osećati sigurno uz osobu pored sebe.

 

Ona mu je davala osećaj sigurnosti koji mu je trebao. Neki bi pomislili da je stvar u tome da on voli dominantnost kod žena, i da je to stvar initmnih fantazija, ali on tvrdi da to nema nikakve veze sa tim. Njegova supruga je za njega popunila prazninu koja odavno postoji.

Exit mobile version