HOROSKOP za PONEDELJAK 12. april 2021. godine: Jarac USPEŠAN na poslu, Ribe RAZOČARANE U LJUBAV, a jedan znak će upoznati nekog POSEBNOG!

HOROSKOP za PONEDELJAK 12. april 2021. godine: Jarac USPEŠAN na poslu, Ribe RAZOČARANE U LJUBAV, a jedan znak će upoznati nekog POSEBNOG!

10 априла, 2021 Off By coki

VAGA

Čekaju vas nove okolnosti na ovom polju. Biće vam potrebno vreme da se prilagodite promenama. Danas ćete imati novo poznanstvo. Očekuje vas mogućnost za zanimljivu vezu, flert. Povedite računa o niskom pritisku.

ŠKORPIJA

Čeka vas odličan dan na ovom polju. Uspećete da ostvarite sve svoje planove. Niste se baš u svemu najbolje poklopili sa voljenom osobom, očekuju vas neke svađe, nesuglasice i tenzija. Pad imuniteta je naglašen.

STRELAC

Izbegavajte rizične poteze na poslovnom polju. Pred vama je period u kojem ćete imati dosta poslovnih komplikacija. Očekuje vas zanimljiv razvoj događaja i spremni ste da se prepustite emocijama. Oči su vam osetljive.

JARAC

Danas možete ostvariti dobru saradnju koja će vas u budućnosti voditi do većeg poslovnog napredovanja. Sve više sumnjate u svoja osećanja i čini vam se da dolazi vreme da stavite tačku na taj odnos. Problemi sa stomakom.

VODOLIJA

Današnji poslovni dan za vas može da bude od jako velikog značaja. Pred vama je dobar period za bitne odluke. Imaćete puno samopouzdanja i uspeti da zavedete osobu koja vam se dopada već duže vreme. Dobro se osećate.

RIBE

Možete da očekujete veoma povoljan dan kada je u pitanju posao. Sreća je na vašoj strani. Moguće je da ste razočarani jer voljena osoba nije ispunila sva vaša očekivanja. Mogući su problemi sa štitnom žlezdom.

Стране: 1 2