HOROSKOP za PONEDELJAK 12. april 2021. godine: Jarac USPEŠAN na poslu, Ribe RAZOČARANE U LJUBAV, a jedan znak će upoznati nekog POSEBNOG!

HOROSKOP za PONEDELJAK 12. april 2021. godine: Jarac USPEŠAN na poslu, Ribe RAZOČARANE U LJUBAV, a jedan znak će upoznati nekog POSEBNOG!

10 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

 

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

 

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

OVAN

Iako vaša očekivanja nisu prevelika, danas vam je nepovoljan dan pa teško da ćete uspeti minimum da ostvarite. Pred vama je period u kojem ćete imati nova dešavanja na polju ljubavi. Povedite računa o svom stomaku.

BIK

Možete da se nadate da ćete uspeti da prebrodite neke probleme i da ispravite propuste koje ste napravili u prethodnom periodu. Sa voljenom osobom imate više problema nego što ste očekivali. Izbegavajte cigarete.

 

BLIZANCI

Pred vama je dan u kojem ćete imati mnogo stresnih okolnosti. Pripremite svoje živce za naporan period. Vaša tvrdoglavost je najveći problem u vezi. Biće potrebno da se malo više prilagođavate partneru. Problemi sa probavom.

RAK

Možete da očekujete realizaciju vaših planova. Pred vama je dobra faza u kojoj ćete imati zanimljiva dešavanja. Danas ćete ostvariti kontakt sa osobom sa kojom ćete poželeti lepu ljubavnu vezu. Problemi sa grlom.

LAV

Danas je povoljan dan za promene na ovom polju. Možete da očekujete priliku za prelazak na drugo radno mesto. Uskoro vas očekuje novo poznanstvo. Ako ste već u braku ili vezi, mogući su problemi. Izbegavajte prejedanje.

 

DEVICA 

Konačno napredujete kada je u pitanju poslovno polje, spremni ste za važne korake i promene u budućnosti. Očekujete susret sa osobom koja vam se dopada i nadate se da ćete uskoro ući u vezu. Urinarni trakt vam je osetljiv.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

 

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2