HOROSKOP za SUBOTU 10. april 2021. godine: Vagi se neko DOPADA, Škorpiju čeka ZAHLAĐENJE U VEZI, Strelac ima POVOLJAN DAN!

HOROSKOP za SUBOTU 10. april 2021. godine: Vagi se neko DOPADA, Škorpiju čeka ZAHLAĐENJE U VEZI, Strelac ima POVOLJAN DAN!

3 априла, 2021 Off By coki

Dnevni horoskop je kratak tekst zabavnog karaktera sa kojim svako od nas voli da započne novi dan.

U dnevnom horoskopu možete pročitati kakav je dan pred vama, tj. šta vam zvezde poručuju da uradite toga dana. On se uvek piše u kratkoj formi i ne daje baš uvek 100% tačne prognoze, ali je dovoljno da vam svaki dan izmami osmeh uz prvu jutarnju kaficu.

OTKRIJTE šta vam ZVEZDE PREDVIĐAJU za današnji dan na polju POSLA, LJUBAVI i ZDRAVLJA…

OVAN

 

Želeli biste da napravite neke pozitivne promene na poslovnom polju ali ste svesni da to ne možete da postignete sasvim sami. Težite tome da sa voljenom osobom razrešite neke probleme i da živite u skladu. Bubrezi su vam osetljivi.

 

BIK

 

Ne odustajete od ambicija koje imate ali je trenutno vreme da prihvatite da neće baš sve ići zamišljenim redosledom. Ne očekuju vas veće promene na polju ljubavi danas. Želudac vam je osetljiv kao i stomak.

BLIZANCI

 

Možete da očekujete da ćete imati neke nesporazume u toku poslovnih pregovora ili važnih razgovora. Pred vama je šansa da osvojite osobu koja vam se dopada. Imaćete priliku da joj pokažete naklonost. Odmarajte.

 

RAK

 

Možete da računate da ćete na polju posla ostvariti svoje planove. Promene kojima ste se nadali polako stupaju na scenu. Moguće je da ćete na ovom polju naći ono što ste tražili. Dobro se osećate i nemate probleme sa zdravljem.

LAV

 

Potrudite se da kontrolišete sebe i svoju sujetu. Emocije nemaju veze sa poslovnim okruženjem, Razmišljate o tome na koji način možete da dođete do pokretanja komunikacije sa osobom iz prošlosti. Povedite računa o unosu tečnosti.

 

DEVICA

 

Očekuje vas faza koja neće biti baš povoljna, neke poteškoće su pred vama danas. Očekuje vas prilika za početak odnosa sa osobom u koju ste potajno zaljubljeni već neko vreme. Moguć je pad imuniteta, pazite na sebe.

Na sledećoj strani pročitajte šta HOROSKOP PREDVIĐA za osobe rođene u znaku Vage, Škorpije, Strelca, Jarca, Vodolije i Ribe.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2