Neko bitan

VODOLIJAMA tokom meseca APRILA dolazi ISPUNJENJE ŽELJE i nagrada za njihovo PREDOBRO SRCE!

VODOLIJAMA tokom meseca APRILA dolazi ISPUNJENJE ŽELJE i nagrada za njihovo PREDOBRO SRCE!

 

Za Vas će mesec april i te kako biti značajan mesec i period kada ćete uživati u svakom trenutku koji Vam se pruži. Sve se menja iz korena kada u Vaš život uđe prava ljubav, kada se poboljša poslovni segment i kada sve bude onako kako ste težili sve ove godine, sve do sad. Svakako vi to zaslužujete iz više razloga:

 

 

Neobične ste

Vodolije su neobične , drugačije , misle da su uvek “ na vrhu sveta“ . Impulsivne su, ali dobri prijatelji , pre svega savetnici . Sa njima nikad nije dosadno , samo može nekad da bude stresno jer sa Vodolijama nikad nema mira . Bitno je da se nešto dešava da njima ne bi bilo dosadno i uvek imaju nove ideje kako da svaki dan bude zanimljiv .

 

 

Odlični prijatelji

Vodolija je znak koji simbolizuje prijatelje u horoskopu, tako da njima nije teško da budu tu uvek za druge ljude . Ipak , nemaju puno prijatelja , ali te koje imaju , to su prava prijateljstva i na njih mogu da se oslone. Teško se uklope sa drugim ljudima , pa ne otvaraju dušu svima , pošto to nije njihov manir. Čak nekad mogu da budu hladne i neempatične za tuđe probleme , ako baš direktno ne mogu da pomognu , ali to i naglase .

 

 

Vredne ste

Vodolija su efikasne i odgovorne . Sigurno neće da zabušavaju , ali moraju da imaju slobodu da posao urade na svoj način . Ukoliko imate šefa Vodoliju , to je odlično . On će Vam postaviti ciljeve , ali neće da ulazi u način na koji ćete to da uradite. Samo je važno da bude brzo . Važno je da poštujete rokove , da stalno unosite neke novine koje će da doprinesu bržem i boljem obavljanju posla. Cene svačije ideje i poštuju mišljenje drugih ljudi. Mogu da se druže sa kolegama , jako su fleksibilni i pozitivni, ali ih ne opterećujte porodičnim problemima pošto ih to ne zanima .

 

 

Verujete u ljubav

Vodolije teško ulaze u brak , to bude ili prerano ili jako kasno , pre svega jer se boje da brak može da ih ograniči u istraživanju. Morate im biti i prijatelj i partner u isto vreme. Lakše im je da žive u vanbračnoj zajednici ili da budu samo u vezi jer to ne zahteva previše obaveza, pa su odličan iuzbor za partnera ako Vam takva vrsta odnosa odgovara. Njima običaji jednostavno nisu toliko važni , već osećanja i razumevanje.

 

 

Strastvene ste

Vodolije vole da eksperimentišu u krevetu, uživanje svake vrste dolazi u obzir . Ne vole da čekaju, ali nikada neće pritiskati partnera. Njima ništa nije strano pa im recite svoje želje .

 

 

Inteligentne

Sve što zamisle da nauče , nauče lako. Nije im ništa ni teško , ni strano. Brzo im ide napredak u bilo kojoj oblasti koja ih zanima , pa zadivljuju druge svojim rezultatima. One su uglavnom genijalne za neku određenu oblast , ali je bitno da ne izgube fokus i da se uvek trude da napreduju i da se usavršavaju .

 

Evo šta vas očekuje tokom meseca APRILA:

 

 

NOVČANI DOBICI

 

Drage Vodolije, uspesi su i više nego zagarantovani u periodu koji je pred Vama. Vaš poslovni segment će doživeti neverovatne promene o kojima do sada niste mogli ni sanjati. Iskoristite svaki trenutak za velike korake napred koji će Vas voditi ka značajnim uspesima. Očekuju Vas i neke nove, značajne saradnje u kojima ćete se pronaći. Poslovni saradnici će biti Vaša najveća podrška u svakom trenutku. Mnogo toga ćete postići čemu težite i cela godina će biti idealna za niz novih uspeha. Finansijski uspesi su zagarantovani i očekujte niz prilika koje ne smete propustiti, uprkos svim preprekama.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

LJUBAVNA SREĆA

 

 

Ukoliko ste zauzeti

 

Vaš partner će svaki trenutak iskoristiti da Vas usreći i da Vam maksimalno udovolji. Mesec april je pun romantičnih trenutaka i divne ljubavi kraj trenutnog partnera. 2021. godina će za sve zauzete biti posebna. Pružite obostranu ljubav, nežnost, razumevanje i ogromnu podršku u svakom trenutku. Jedno drugom treba da ste najvažniji uvek i da svaki momenat iskoristite za ogromnu ljubav i uživanje.

 

 

Ukoliko ste slobodni

Neko nov bi mogao ući u Vaš život početkom aprila meseca. Bićete srećniji nego ikada ranije. Prava osoba će uneti ljubav u Vaše srce i bićete srećni i ispunjeni u svakom trenutku. To će biti mesec za pamćenje, a svaki trenutak će biti ispunjen romantikom i divnim osećanjima.

 

 

HARMONIJA I USPESI

 

 

Srešćete neke stare prijatelje, a samim tim ćete i upoznati neke nove. Očekuju Vas uzbudljivi trenuci, zabave, uživanja koliko god je to moguće. Svaki trenutak će biti neverovatan i to će Vam i te kako značiti kako bi bili srećni. Sreća će Vam biti naklonjena u svakom trenutku i bez obzira na sve, moćićete sve što poželite. Ovaj mesec je samo Vaš u apsolutno svakom smislu i samim tim treba da budete posvećeni tome da ostvarite sve. Ugrabite svaku priliku za svoje želje i hrabro idite ka svemu tome. Budite samouvereni i sigurni u sebe da zaslužujete samo najbolje na ovom svetu. Putovanja sa dragim ljudima, zanimljivi trenuci, ljudi, sve Vas to očekuje ovog proleća. Neki trenuci za sad nisu baš bajni. Međutim, kako vreme bude prolazilo, zaista će se sve promeniti na mnogo bolje. Na Vama je samo da verujete u sebe i uradite sve kako bi bili srećni.

 

 

 

Želimo Vam lep i uspešan mesec APRIL! U svakom slučaju, drage naše Vodolije, mesec koji je pred Vama, biće pun svega. Svim Vodolijama tokom meseca APRILA stižu velike promene. Jako je važno da znate šta tačno želite i da uradite sve da to dobijete u svom životu. Ništa Vam nije važnije od tga da ste srećni, da kraj sebe imate pravu ljubav i da uživate u mnogo uspeha. Sve ostalo je manje važno i samo treba da se fokusirate na to što Vas čini srećnima u životu.

Exit mobile version