VODOLIJAMA tokom meseca APRILA dolazi ISPUNJENJE ŽELJE i nagrada za njihovo PREDOBRO SRCE!

VODOLIJAMA tokom meseca APRILA dolazi ISPUNJENJE ŽELJE i nagrada za njihovo PREDOBRO SRCE!

31 марта, 2021 Off By coki

VODOLIJAMA tokom meseca APRILA dolazi ISPUNJENJE ŽELJE i nagrada za njihovo PREDOBRO SRCE!

 

Za Vas će mesec april i te kako biti značajan mesec i period kada ćete uživati u svakom trenutku koji Vam se pruži. Sve se menja iz korena kada u Vaš život uđe prava ljubav, kada se poboljša poslovni segment i kada sve bude onako kako ste težili sve ove godine, sve do sad. Svakako vi to zaslužujete iz više razloga:

 

 

Neobične ste

Vodolije su neobične , drugačije , misle da su uvek “ na vrhu sveta“ . Impulsivne su, ali dobri prijatelji , pre svega savetnici . Sa njima nikad nije dosadno , samo može nekad da bude stresno jer sa Vodolijama nikad nema mira . Bitno je da se nešto dešava da njima ne bi bilo dosadno i uvek imaju nove ideje kako da svaki dan bude zanimljiv .

 

 

Odlični prijatelji

Vodolija je znak koji simbolizuje prijatelje u horoskopu, tako da njima nije teško da budu tu uvek za druge ljude . Ipak , nemaju puno prijatelja , ali te koje imaju , to su prava prijateljstva i na njih mogu da se oslone. Teško se uklope sa drugim ljudima , pa ne otvaraju dušu svima , pošto to nije njihov manir. Čak nekad mogu da budu hladne i neempatične za tuđe probleme , ako baš direktno ne mogu da pomognu , ali to i naglase .

 

 

Vredne ste

Vodolija su efikasne i odgovorne . Sigurno neće da zabušavaju , ali moraju da imaju slobodu da posao urade na svoj način . Ukoliko imate šefa Vodoliju , to je odlično . On će Vam postaviti ciljeve , ali neće da ulazi u način na koji ćete to da uradite. Samo je važno da bude brzo . Važno je da poštujete rokove , da stalno unosite neke novine koje će da doprinesu bržem i boljem obavljanju posla. Cene svačije ideje i poštuju mišljenje drugih ljudi. Mogu da se druže sa kolegama , jako su fleksibilni i pozitivni, ali ih ne opterećujte porodičnim problemima pošto ih to ne zanima .

 

 

Verujete u ljubav

Vodolije teško ulaze u brak , to bude ili prerano ili jako kasno , pre svega jer se boje da brak može da ih ograniči u istraživanju. Morate im biti i prijatelj i partner u isto vreme. Lakše im je da žive u vanbračnoj zajednici ili da budu samo u vezi jer to ne zahteva previše obaveza, pa su odličan iuzbor za partnera ako Vam takva vrsta odnosa odgovara. Njima običaji jednostavno nisu toliko važni , već osećanja i razumevanje.

 

 

Strastvene ste

Vodolije vole da eksperimentišu u krevetu, uživanje svake vrste dolazi u obzir . Ne vole da čekaju, ali nikada neće pritiskati partnera. Njima ništa nije strano pa im recite svoje želje .

 

 

Inteligentne

Sve što zamisle da nauče , nauče lako. Nije im ništa ni teško , ni strano. Brzo im ide napredak u bilo kojoj oblasti koja ih zanima , pa zadivljuju druge svojim rezultatima. One su uglavnom genijalne za neku određenu oblast , ali je bitno da ne izgube fokus i da se uvek trude da napreduju i da se usavršavaju .

 

Evo šta vas očekuje tokom meseca APRILA:

 

 

NOVČANI DOBICI

 

Drage Vodolije, uspesi su i više nego zagarantovani u periodu koji je pred Vama. Vaš poslovni segment će doživeti neverovatne promene o kojima do sada niste mogli ni sanjati. Iskoristite svaki trenutak za velike korake napred koji će Vas voditi ka značajnim uspesima. Očekuju Vas i neke nove, značajne saradnje u kojima ćete se pronaći. Poslovni saradnici će biti Vaša najveća podrška u svakom trenutku. Mnogo toga ćete postići čemu težite i cela godina će biti idealna za niz novih uspeha. Finansijski uspesi su zagarantovani i očekujte niz prilika koje ne smete propustiti, uprkos svim preprekama.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2