ŠKORPIJAMA tokom meseca APRILA će se ISPUNITI NAJVEĆA ŽELJA!

ŠKORPIJAMA tokom meseca APRILA će se ISPUNITI NAJVEĆA ŽELJA!

31 марта, 2021 Off By coki

ŠKORPIJAMA tokom meseca APRILA će se ISPUNITI NAJVEĆA ŽELJA!

 

Ukoliko ste pripadnik ovog znaka, tokom meseca aprila koji je pred nama, očekuju Vas divni trenuci u svakom segmentu. Bilo da je reč o poslovnom, ljubavnom ili nekom drugom segmentu, očekuju Vas savršeni trenuci. Bićete srećniji nego ikada i sve će biti savršeno u Vašem životu, više nego što možete i zamisliti. Samo treba da svaki trenutak ispunite srećom i da iskoristite prilike koje vam se pružaju. Ali pre svega toga, moramo dati nekoliko razloga zašto su Škorpije toliko posebne i čime zaslužuju sreću.

 

Jako su duhovite

Svi volimo da imato prijatelje sklone dobrom i zdravom humoru, a Škorpije su nesumljivo jedni od njih. Vole kvalitetan sarkazam i crni humor, a nemaju problema sa šalom na vlastiti račun. Opuštena druženja s prijateljima njihova su teritorija. Dajte im šansu i pustite da vas nasmeju do suza.

 

Tvoji neprijatelji su i njeni neprijatelji

Ako neko dira ljude koje oni vole, Škorpije znaju da budu nemilosrdne. Snažno i bez zadrške štiti će svoje najmilije, a napade na njih shvataće veoma lično. U borbi za pravdu iskoristiće sve svoje prednosti – inteligenciju, snalažljivosti i energičnost. A možda i mišiće!

 

Snažna intuicija

Svi trebamo da imamo barem jednog prijatelja koji ima dobru intuiciju i od kojeg uvek možemo pokupiti po koji kvalitetan savet. Škorpija je baš takva – intuitivno razdvaja dobro i zlo te se tom osećaju prepušta rado i često. Intuicija i pronicljivost su joj jače strane, a pogotovo kada je reč o poslovnim i ljubavnim situacijama. Možda bi ipak trebali da poslušate savet vezan za posao ili novog frajera!

 

Neće vam dati da odustanete

Jednom kada Škorpija postavi cilj, ona se fokusira i do njega dođe. Ako ste vi jedni od onih koji krenu pa odustanu, u životu pod hitno trebate Škorpiju da vam primerom pokažu da snaga volje i upornost nemaju granica. Osim što su savršeno u stanju da se automotivišu, ako ih pustite da vam pomognu u ostvarenju vaših ličnih ciljeva – shvatiće to kao misiju.

 

Privržene su i odane

Iako se na prvi pogled ponekad čine hladne, jednom kada osvojite njeno srce, Škorpija će ostati sa vama zauvek. One nisu neodlučne, ne menjaju strane i nisu sklone osuđivanju. Pokušaće da vas savetuju jer to vole da rade, ali njihovi saveti nikada neće preći u moralne prodike. Osim toga, vaše tajne su sa Škorpijama sigurne. Osim što nisu sklone da tračaraju i jako su odane, nikada ne bi izdale prijateljska osećanja koja vas vežu.

 

Evo šta Škorpije mogu da očekuju tokom meseca aprila:

 

LJUBAVNA HARMONIJA

 

Drage Škorpije, ljubavna harmonija Vam je zagarantovana tokom meseca aprila bilo da ste zauzeti ili slobodni. Ukoliko ste zauzeti pripremite se na savršene ljubavne trenutke kraj partnera. Shvatićete koliko je vaša ljubav posebna i koliko treba da uživate u apsolutno svakom zajedničkom trenutku. Ovo je samo vaš period i treba da bude ispunjen trenucima koji su i više nego savršeni.

 

Slobodne Škorpije očekuje zanimljiv susret tokom meseca aprila. Osoba sa kojom se desi susret, biće zaista posebna i neko koga ste čekali celog svog života. Vreme je da budete beskrajno srećni kraj prave osobe u svom životu. Ugrabite zajedničke trenutke i uživajte kao nikada do sada.

 

DIVNA PRIJATELJSTVA

 

Kroz život upoznate mnogo različitih ljudi. Većina njih su samo lekcija kakvi nikako ne treba da budete, ni u jednom trenutku. Međutim, nekada se desi da kada se najmanje nadate, sreća se okrene na Vašu stranu. Tada pravi prijatelji dođu u Vaš život da Vas usreće i da sve bude puno razumevanja. Tokom meseca aprila očekujte zanimljive susrete sa novim ljudima. Oni će biti divna promena u Vašem životu. Shvatićete da ste pronašli ljude koje ste tražili celog svog života i koga ste napokon pronašli. Takvi prijatelji će biti uz Vas sve do kraja i nikada neće otići, ma kakve prepreke bile pred vama.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2