Žena VODOLIJA: Ona je sama SVOJ GAZDA i nikada nije živela od TUĐIH PARA, već samo od svog POŠTENOG RADA!

Žena VODOLIJA: Ona je sama SVOJ GAZDA i nikada nije živela od TUĐIH PARA, već samo od svog POŠTENOG RADA!

27 марта, 2021 Off By coki

Žena Vodolija je odvažna dama koja u životu može da postigne sve ono što poželi, i to sama.

 

 

Ona je dama koja ne živi od tuđih para, već od svoga rada. Ona ponosno korača i živi život punim plućima, jer zna da je u životu sve stekla sama i da nikome ništa ne duguje.
Svi oni koji imaju jednu Vodoliju kraj sebe znaju koliko je ona odvažna i hrabra. Ona se ne plaši nikakvih problema i za nju ne postoje nikakve prepreke. Ona jednostavno svoj život živi punim plućima. Ono što kod nje takođe možemo da primetimo jeste ogromna količina dobrote koju nosi u svom srcu. Oduvek je pomagala drugim ljudima da se izbore za svoju sreću, ali retko kada je tražila pomoć drugih ljudi.

 

Naravno da su postojale situacije kada joj je ta pomoć bila potrebna, ali ona to nije prihvatila, jer ne želi nikome ništa da duguje. Sve u životu što je postigla i uradila postigla je samo svojim radom i trudom.

Ovu damu krase brojni kvaliteti i kod nje nikada ne možete primetiti ljubomoru. Ona zna da se ne može nadati sreći ako drugim ljudima želi zlo i zbog toga ona drugim ljudima želi isto što i sebi. Mnogo puta u životu je bila povređena, ali se nikada nije svetila lošim ljudima.

 

 

Ona ne želi da prlja svoje ruke i vrlo dobro zna da će karma svima vratiti ono što zaslužuju. Ova dama je veoma ponosna i sve životne pobede ostvarila je sama. Mnogi ljudi je ne razumeju i misle da je ona previše ponosna, ali ona je jednostavno takva i nikada se neće promeniti.

NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI BROJ 2…

Стране: 1 2